Mobila noua

Am trait sa o vad si pe asta. Si nu ma refer la faptul ca a fost vreun accident ceva. Nu, din contra, am simtit pe pielea mea cum este sa fi un om, un om fericit pe deasupra care a prins pe internet o reducere la scaune de birou si mobila tamos.

Trebuia sa comand ceva ca sa-mi cumpar cat mai repede cu putinta un scaun si chiar o mobila. Asa ca am apelat la serviciul online-ului si la serviciul celor de la Tamos. Si uite asa m-am ales cu scaunele si mobila mult dorita. Bine, adevarul este ca nu e chiar atat de usor. Am stat mai intai sa examinez ce mobila si ce scaune au acestia pe site. Apoi dupa criteriile pretului mai mult, am decis sa iau si ceva care se incadreaza in banii mei, daca gasesc ceva si mai ieftini si sa-mi si placa, cu siguranta o sa-l iau. Si chiar am gasit. Au o gama variata de produse. In principiu dupa cum v-am zis am mers pe calitate-pret si cred eu ca am facut o alegere buna. Dupa ce am pus comanda, la cateva zile a venit si coletul, ca sa-i spun asa, acasa. Frumos, impachetat. Si plata dupa ce a venit acasa. Exact, ati ghicit, plata cu ramburs.

Un lucru as mai vrea sa spun: Am ramas uimit ca la ei pe site am gasit mobila care pe alte site-uri si la alte firme, acelasi tip de mobila, acelasi cod de mobila are alt pret. Aici sunt preturi mult mai ok, mult mai ieftine. De asta am si ales Tamos.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *