Monitorizarea angajaților din cadrul firmei

Calculatorul și-a pierdut demult rolul strict profesional, astăzi acesta nu folosește doar la executarea sarcinilor de birou, ci și la rezolvarea problemelor din viața personală a angajaților. Generația din zilele de astăzi nu se poate concentra foarte mult asupra unei sarcini fără să verifice rețelele de socializare, e-mailul sau fără să intre pe pagini de internet pentru informare, cumpărături sau relaxare.
Aceasta a devenit o amplă temă de discuție pentru angajatori. Angajații care își termină sarcinile de muncă sau cei care încă lucrează petrec timpul pentru a naviga pe internet. Este acesta un avantaj? Sporește productivitatea, crește concentarea sau capacitatea de muncă?
Acesta este și motivul pentru care angajații întroduc în evaluarea personalului și acestă parte de monitorizare a timplului petrecut pe internet. Râmăne în competența managerului să stabilească dacă acest timp este folosit în scop constructiv sau dimpotrivă dăunează muncii. Cert este că modul în care lucrează un angajat s-a modificat foarte mult, iar angajatorul poate evalua echipa prin diferite programe care monitorizează traficul pe internet, timpul petrecut în acest scop și dacă aceste activități aduc un beneficiu firmei.
Va recomand Hrp!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *