Pescuitul, o activitate relaxantă

Pescuitul este pentru unii dintre noi cea mai plăcută şi cea mai relaxanta activitate. Să stai să te relaxezi câte ore bune pe marginea unui lac cu o undiţă în mâna poate nu reprezintă o activitate foarte plăcută pentru iubitorii de adrenalină, dar pentru pescari a prinde un peşte cât de mic este un sport mai mult decât plăcut. Pentru că da ­ nu toţi iubim sporturile periculoase, unii dintre noi vor doar să se relaxeze.

Împătimiţii acestui sport bănuiesc că ştiu cum să îşi aleagă lanseta, dar pentru cei care încă nu ştiu alegerea se face după două criterii fundamentale: primul criteriu acţiune şi rapiditate; iar al doilea şi putere. Există mai multe tipuri de lansete cu acţiune rapidă notată cu A, acţiune semirapida (B), acţiune parabolică (C) şi acţiune lentă (D). Aşa că dacă atunci când vrei să îţi cumperi o lansetă gândeşte­te bine la ce peşti vrei să prinzi, dacă vrei să fii cel mai tare din echipă şi vrei să prinzi cei mai mari peşti vei opta pentru o lansetă cu acţiune foarte rapidă, iar dacă nu te dai în vânt după concursuri şi peşti giganţi te poţi limita la celelalte 3 categorii. Un site care conţine informaţii utile şi de pe care îţi poţi comanda ustensilele necesare unui asemenea hobby este Bigfish.

Un site complet care te poate scoate din multe încurcături. Mie personal îmi place faptul că au organizat ustensilele pe diferite specii de peşte. De asemenea îmi plac nuanţele alese pentru interfaţa site­ului. Ceea ce mă deranjează e banda din stânga ce conţine „Lista cu producători”. Eu sincer să fiu nu aş fi pus­o acolo, cel mai probabil aş fi aşezat­o în josul pagini, dar fiecare cu gusturile lui. De asemenea îmi place faptul că îmi oferă aşa zisele scurtături către Facebook, Twitter, Youtube şi Google. E un plus pe care eu îl apreciez şi de asemenea îi va ajuta pe clienţi sau vizitatori să economisească câteva secunde sau chiar minute. Dacă eşti un împătimit al pescuitului acest site nu are cum să îţi scape, trebuie să îi ştii ofertele. Acest lucru îţi va aduce numai beneficii.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *