Puterea plantelor la patrat

Am descoperit cu placere si incantare magazinul Puterea Plantelor, un plafar online! Initial m-am gandit ca este un site ca oricare altul, care isi promoveaza propriul brand si doreste sa atraga clienti si nimic mai mult. Navigand insa in diversele pagini si articole, am ajuns la concluzia ca m-am pripit atunci cand am lipit eticheta initiala asupra sa. Nu este chiar deloc ceea ce am crezut eu!

Caci nu numai ca aici se gasesc produse ale producatorilor sau importatorilor cu atestat, dar si o serie de articole, sugestii, sfaturi, dar si ajutor, mai ales pentru cei care sunt suferinzi si cauta solutii pentru problemele de sanatate, dar nu stiu exact care sunt acele produse de care au nevoie. Recomand gravidelor si proaspetelor mamici produsele din categoria Mama si copilul.

Navigarea pe site este foarte facila, caci in partea stanga a paginii initiale gasiti rapid gruparea produselor in functie de categorii, indiferent daca vorbim de produse alimentare, cosmetice, destinate copiilor sau adultilor, vitamine, suplimente sau tratamente. In plus, puteti gasi un anumit produs care va intereseaza, nu numai in functie de brand sau producator/ importator, ci si in functie de afectiune.

Produsul Omega 3 copii este foarte bun pentru sanatatea celor mici.

Un alt lucru care mi s-a parut de admirat este faptul ca exista o permanenta reinnoire a produselor de pe site, creatorii sai dorind sa fie mereu la curent cu cele mai noi produse bio lansate pe piata, campanii promotionale si reduceri de preturi. In plus, datorita sectiunii de blog sau a rubricii “stiati ca…?”, orice persoana interesata de un stil de viata sanatos va gasi mereu informatii utile si foarte bine documentate. (Am admirat cu adevarat sectiunea destinata curelor de slabire!).

You may also like...

1 Response

  1. Doru Dascalu spune:

    Oamenii descoperă cu uimire miracolul naturii. Strămoşii noştri aveau leacuri pentru orice boală doar din plante. Pe parcursul timpului odată cu era industrială a capitalismului de căcat, toate acestea au fost eliminate din viaţa oamenilor de cretinismul profitului. Aştept blogul care va învăţa pe oameni totul despre plante, unde cresc, de unde pot fi culese, la ce sunt eficiente. Dar nu cred că voi vedea aşa ceva în această viaţă, atât timp cât oamenii se închină zeului BAN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *