Rochii pentru toate evenimentele

De vara nu ma desparte decat o perioada de cateva luni care zboara ca gandul. Am  preferat sa nu ma surprinda vara fara o garderoba innoita. Probabil atunci pretutile vor  mai creste iar solicitarile vor fi mai mari asupra anumitor articole cum ar fi de exemplu rochii Glittio de vara scurte, de zi. Noua colectie deja este disponibila, iar eu m-am decis sa  o achizitionez.

Mi-am luat rochii casual online, numarul 38. Este suberba. Arata mult mai  bine decat in imagine, poate pentru ca o port eu! Cel mai probabil o voi purta cu bustiera  pentru a-mi evidentia naturaletea. Este superba, imprimeul negru se imbina perfect cu  albul ca zapada. Materialul usor satinat imi da o senzatie foarte placuta pe piele. Croiul  deosebit cu care vine aceasta rochie imi da senzatia atunci cand privesc in oglinda ca vad  un top model din revista.

Este de-a dreptul o creatie pe care cu siguranta fiecare femei  si-o doreste si dulap. Pentru toate cele care isi doresc o rochii pentru cocktail le recomand  sa o si cumpere, merita fiecare banut din prêt si va pot garanta ca nu veti avea nicio nemultumire.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *