Si dupa un drum lung, sicriul a fost coborat pe brate din masina si dus cu respect in capela

La inceput am plans, am ridicat pumnii spre cer si am blestemat, dar mi-am dat seama ca oricate rauri de lacrimi ar curge din ochii mei, nu-i mai pot da viata inapoi celei mai iubite fiinte!

De ce sa mi se intample mie asta? Fiindca s-a tras la sorti acolo, departe si sortii au aratat doliu in familia noastra. Nu stiu daca s-a aflat la locul nepotrivit in momentul nepotrivit sau tocmai dorul de moarte i-a fost fatal. Cert este ca dupa aflarea vestii si dupa momentele acelea in care durerea te impietreste, am apelat la firma potrivita pentru a solicita servicii de repatriere decedati

Oferisem lumii o floare perfecta si dupa ce i-au rupt petalele, mi-o dadeau inapoi vestejita. Fusese plantata de mine cu grija si udata la radacina si invatata sa fie buna, frumoasa si generoasa si sa inveseleasca pe toti cei care o priveau, iar acum ea murise in Anglia.

Aveam nevoie de repatriere decedati Anglia sa imi primesc floarea pentru ultima data acasa. Durerea din pieptul meu ma sufoca, asa ca am apelat la cea mai buna firma de profil din tara sa ma ajute.

Mai intai, profesionistii m-au consiliat cu respect. Sfaturile lor si modul in care s-au pozitionat alaturi de mine, m-au facut sa accept ca trebuie sa o aduc in tara si sa-i fac o inmormantare decenta. Apoi au preluat totul cu maini de fier ca eu sa ma pregatesc pentru intalnirea finala cu floarea mea de pret.

Am stiut exact tot ce vor face pentru noi si le sunt recunoscatoare si acum, cand se implineste un an de cand vizitez regulat mormantul.

S-au deplasat in locul meu atata drum fiindca ma imbolnavisem de durere si am avut nevoie de tratament sa pot accepta totul si sa fiu demna in ziua ceremoniei funebre. Ei au spalat-o si imbalsamat-o, ei au machiat-o frumos si imbracat-o, apoi au asezat-o in sicrie.

Drumul lung care dureaza  mai multe zile se face in doua sicrie ca trupul lipsit de viata sa fie adus in bune conditii. M-au sunat sa ma anunte cand au pleacat din Anglia catre Romania fiindca si dosarul de repatriere fusese pus la punct, iar ei au asezat sicriul in masina curata si eleganta.

Acum, m-am linistit, chiar daca ma topesc de dorul fiicei mele, iar pentru ei nu simt decat o mare de recunoastinta!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *