Si iarna poti avea aer curat in apartament

Exista multe prejudecati legate de aerul din apartament. Unii cred ca vara ai cel mai curat aer in dormitor si in sufragerie, fiindca poti deschide larg ferestrele in fiecare zi, dar uita noxele, mirosurile de carburanti, praful si caldura excesiva care intra de cate ori incercam sa aerisim. Altii cred ca este suficient sa deschizi iarna geamurile, cand este gerul acela mare sa moara toti microbii.

Ambele grupe gresesc fiindca fara cel mai bun umidificator adica fara Umidificator si difuzor de aroma Air Naturel Clevair 2, Display, Ionizare, Rata umidif. 330ml/h, Consum 30-100W/h, Pentru 40mp nu poti avea nici iarna, nici vara aerul pe care ti-l doresti in camera.

Produsul este unul dintre cele mai eficiente dintre cele apartinand aceleasi categorii fiindca:

-pretul este doar de 369 de lei

-consuma foarte putina energie electrica

-nu are consumabile, prin urmare nu necesita cheltuieli suplimentare

-poate functiona si in timpul noptii fiind silentios

-functia de ionizare poate fi selectata numai cand se doreste purificarea aerului

-simultan cu inlocuirea aerului uscat si plin de bacterii, virusi, praf si alte impuritati asigura si difuzarea unei arome placute de aer proaspat, operatiune foarte necesara iarna, cand geamurile sunt izolate de exterior, iar caldura usuca aerul, in plus apar si mirosurile neplacute in incapere: de statut, de haine ude.

-este unul dintre cele mai inteligente umidificatoare. Se opreste automat cand ramane fara apa.

-vine la pachet cu telecomanda, dar are si display digital

-greutatea foarte mica de 2,4 kilograme faciliteaza montarea si mobilitatea acestuia

-prin alegerea unei arome placute se asigura o ambianta feerica in camera. Dispozitivul poate fi folosit si pentru organizarea perfecta a unei cine romantice de catre sotii care doresc sa isi consolideze relatia.

Plaseaza acum comanda, fiindca si vara ai nevoie de umezeala echilibrata in aerul pe care il respiri si de arome placute, care sa te inspire! In pret este inclus si transportul gratuit la domiciliu, iar in 24-48 de ore de la punerea unidificatorului in cos si finalizarea comenzii, va functiona in casa ta, in locul dorit de tine.

Fii prevazator fata de sanatatea ta si a celor dragi, fiindca mai bine previi imbolnavirile cu astfel de produse, decat sa tratezi boli grave cauzate de lipsa lor!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *