Telefon Allview A5 Quad

După ce acum câteva zile am vorbit despre lansarea tabletei Allview AX4 Nano, cei de la Allview vor să ne prezinte şi noul smartphone A5 Quad lansat ieri (9 ianuarie). Acesta este dotat cu un procesor Quad Core de 1,3 GHz, display de 4,3’’, două camere foto, rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean şi este compatibil cu tehnologia HD Voice.

Smartphone-ul este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

Acesta este disponibil în două variante de culoare (negru şi alb) şi este unul din cele mai accesibile smartphone-uri de pe piaţa cu procesor Quad Core, putând fi achiziţionat la preţul de 599 lei!

alb

Noul device Allview este dotat cu o cameră principală de 5MP cu Auto Focus, Led Flash, funcţie de înregistrare video Full HD şi fotografiere HDR. Camera dispune de funcţiile panoramic photo, best picture, background clearup şi face detection. În partea frontală a telefonului se află o a doua cameră foto care facilitează convorbirile video.
A5 Quad oferă conectivitate 3G prin HSPA+, Bluetooth şi Wi-fi direct.

Am uitat să menţionez că dacă aveţi deja un produs mai vechi Allview, aceştia vă dau înapoi 24 % din preţul noului telefon dacă îl dai pe acela spre reciclare! Tare, nu?!

Despre Allview Mobile România

Allview este o companie românească înfiinţată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia şi distribuţia de smartphone-uri şi tablete PC. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi site-ul companiei la adresa www.allview.ro.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *