Tigarea Electronica

Cu ţigara electronică, sunteţi fumator fără a fi nevoiti sa inhalati fum. Chiar dacă sună absurd, este adevărat şi revoluţionează obiceiurile fumatorului, adaptându-se la stilul de viaţă din secolul 21. Acest lucru este posibil, după inventarea ţigării electronice, electrice, precum şi a ţigări cunoscuta sub numele de e-ţigară sau a trabucului electronic.
La fumatul în mod tradiţional, fumătorii inhaleaza mai mult de 4.000 de substanţe diferite.Printre acestea se numără aproximativ 78 de substanţe, cum ar fi gudron, arsenic, benzopyrene, cadmiu sau formaldehida, care sunt clasificate ca substanţe periculoase şi pot cauza cancer. Fumatul contribuie în principal la dezvoltarea cancerului de laringe sau a plămânilor, astm şi multe alte simptome fizice.
La tigarea electronica nu exista procesul de ardere, ca la o tigare normala , substanta pe care o „fumati” este un lichid care contine aroma de tutun si nicotina.
Prin urmare, acest abur conţine substanţe mult mai puţin daunatoare pentru fumător cat si pentru ceilalti din imprejur.
Tigara electronica este privita ca o metoda mai simpla in ajutorul celor care doresc sa se lase de fumat sau ca o alternativa mai sanatoasa la fumatul traditional.

O sticluta cu e-lichid de incarcare de 20 ml este echivalentul a 30 de pachete de tigari.

Cui îi recomandăm
Fumătorilor, care doresc să îşi păstreze viciul dar în mod mai sănătos.
Acelor fumători, care s-au decis să se lase de fumat.

Cui nu-i recomandăm
Nefumătorilor.
Persoanelor sensibile la substanţele emise de ţigară.
Femeilor gravide şi celor care alăptează.

Puteti citi aici cateva pareri despre tigara electronica

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *