Tipuri de rafturi utile in depozite

Rafturile reprezinta una dintre cele mai importante componente din cadrul unui depozit ori centru de distributie, acest lucru datorandu-se avantajelor pe care rafturile le ofera. Dintre toate aceste avantaje, cele mai importante din punctul meu de vedere sunt urmatoarele:

  • Ajuta la economisirea banilor deoarece prin intermediul acestora capacitatea de depozitare este marita;
  • Eficientizarea locului in care sunt utilizate reprezinta un alt avantaj oferit de catre utilizarea de rafturi ;
  • Pastrarea in cele mai bune conditii a lucrurilor depozitate reprezinta probabil unul dintre cele mai importante avantaje al utilizarii corecte a rafturilor destinate depozitarii; Avand in vedere acest aspect, iata care sunt principalele tipuri de rafturi ce pot fi utilizate in locuri de depozitare, indiferent ca este vorba despre un centru de distributie ori despre un depozit.
  1. Rafturile din plasa reprezinta cel mai comun tip de raft utilizat de catre cei care depoziteaza marfa deoarece prezinta o serie de avantaje. In primul rand, factorul financiar este un element decisiv in decizia de a utiliza acest tip de rafturi. Durabilitatea reprezinta un alt mare avantaj al acestui tip de rafturi pentru depozitare. Daca tot am pomenit faptul ca acest tip de rafturi este foarte utilizat, trebuie sa mentionez si pentru ce este utilizat, nu-i asa? rafturile din plasa sunt utilizate pentru depozitarea obiectelor de dimensiuni mai mari, indiferent de natura acestora.
  2. Rafturile palet reprezinta ce-a mai buna alternativa la care poti apela in momentul in care afacerea pe care o ai necesita o capacitate mult mai mare de stocare precum si de posibilitatea de a stoca lucruri din ce in ce mai mari atat din punct de vedere a dimensiunilor cat si a gabaritului. Spre deosebire de celelalte tipuri de rafturi, cele tip palet sunt mai costisitoare insa raportul pret calitate este unul foarte bun.
  3. Cei care sunt la inceput de drum in antreprenoriat si nu au nevoie de un spatiu foarte mare de depozitare pot apela la achizitionarea de rafturi fara suruburi deoarece acestea reprezinta ce-a mai buna solutie atunci cand vine vorba despre rafturi practice din toate punctele de vedere.

Pentru ca tipurile de rafturi prezentate in cadrul acestui articol reprezinta doar o parte din rafturile disponibile in momentul de fata pe piata, recomand accesarea site-ului https://www.storeexpert.ro pentru a vedea si alte tipuri de rafturi utile in domeniul depozitarii.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *