V1 Viper S

V1 Viper S – cel mai nou smartphone Allview s-a lansat pe 25 octombrie 2014, la marele eveniment de profil Mobile World Congress Barcelona 2014. Telefonul pe care vi-l prezint astăzi este Allview Viper S, care în acest moment devine flagship-ul smartphone-urilor dual-sim din portofoliul Allview.

AllviewViper_S_2

Device-ul se remarcă printr-un performant procesor Qualcomm Snapdragon Quad Core tactat la 1,4 GHz, display IPS HD OGS de 5’’, două camere foto Omnivision de 13, respectiv 5MP şi rulează sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean.

Compania a integrat și suport NFC pentru că deja tehnologia începe să fie din ce în ce mai populară și în Romania. Puteti face transfer de informații de orice fel cu alte telefoane care suportă aceasta tehnologie și veți putea să vă conectați la alte accesorii care suporta NFC.

Puternicul procesor Qualcomm Snapdragon Quad Core de 1,4 GHz, susţinut de memoria RAM de 2GB şi de soluţia grafică AdrenoTM de 450 MHz oferă utilizatorilor o experienţă excelentă de browsing şi multi tasking. Memoria flash de 16 GB este extensibilă până la 48 GB prin card MicroSD.

„Suntem bucuroşi să fim prezenţi pentru al treilea an consecutiv la cel mai important târg de IT&C din Europa. Cu o săptamână în urmă am dus gama de Single SIM la un alt nivel, prin lansarea smartphone-ului X1 Soul Xtreme. Astăzi este rândul gamei Dual SIM să primească un vârf de lance, un smartphone performant, compatibil cu tehnologii de ultimă oră şi adaptat necesităţilor de zi cu zi ale consumatorului modern.”

a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

In alta ordine de idei, smartphone-ul V1 Viper S Allview poate fi achiziţionat din magazinele partenere ale companiei brasovene incepand din luna aprilie, la pretul de 1.299 lei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *