Vacanta de iarna

Oferte Early Booking pentru vacanta de sarbatori au inceput sa apara, punandu­ti la dispozitie excursii in Laponia, dar si ocazia de a­ti petrece Revelionul intr­o destinatie exotica, departe de zapada si frigul cu care esti obisnuit in acea perioada acasa. Craciunul in Laponia include plimbari cu sania trasa de reni, safari cu caini husky, adrenalina intensa cu snowmobilele in „desertul alb” sau pescuit la copca.

Craciunul in Laponia este descris de catre toti cei care au trait aceasta experienta drept un liant pentru familii si o modalitate excelenta de a petrece timp de calitate impreuna cu familia. Agentiile de turism iti ofera pachete intregi pentru cate cinci zile in aceasta statiune, in cea mai mare parte cu cazare la hoteluri de patru stele. Odata ajuns acolo, primesti si echipament termoizolant astfel incat sa nu simti frigul la adevarata sa valoare.

Fiecare zi va aduce ceva nou si captivant, atat pentru cei mici, cat si pentru tine, iar vacanta va culmina cu o excursie de aproximativ cinci ore in Satul lui Mos Craciun, o sesiune de „shopping” de la Fabrica de Surprize a renului Rudolf.                                                                             Recomand bilete avion Bucuresti si bilete avion Iasi.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *