Vacanta in Turcia

Turcia se numara printre destinatiile favorite ale turistilor. Poate ca ai calatorit pana acum  la Istanbul, Antalia sau Ankara, dar ai auzit de Cappadocia?  Cappadocia este o regiune din centrul Turciei. Zona este o regiune antica, cu formatiuni  stancoase incredibile, pesteri si o impresionanta zona viticola.

Chiar daca in timpul iernii  temperatura nu se ridica prea mult peste 0 grade, Cappadocia este o destinatie romantica  si inedita, chiar si in aceasta perioada a anului. Nu uita ca te poti incalzi in faimoasele bai  turcesti sau in orasele subterane. Sporturile de iarna devin din ce in ce mai popularein  Turcia, statiunile de ski, fiind intr­o continua dezvoltare. Aceasta ofera combinatia ideala  de pachete turistice pentru toate grupele de turisti cu preturile competitive.

Anul trecut, ea a  avut cea mai mare crestere in preferintele turistilor romani, iar impresiile de vacanta au  depasit asteptarile.  Este demn de amintit, de asemenea, ca Turcia nu este numai atat. „Teren cald”. Este in  primul rand o tara de traditie bogata si veche de secole si cultura.

Recomand revelion 2014 Thailanda Cocktail Holidays si revelion 2014 Turcia Cocktail Holidays.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *