Vara poate fi mai placuta acum

Cred ca oricare dintre noi am trecut prin perioade in care caldura parca ne-a doborat. Si nu, nu e vorba doar de caldura de afara, ci si de caldura din locuinte. Cate nopti nedormite nu am avut pe timpul verii din cauza caldurii? Pentru ca nu ma simteam confortabil in propria locuinta, vara trecuta mi-am cumparat si instalat un aparat de aer conditionat. Mi-am cumparat de pe site-ul celor de la Rombiz un aparat aer conditionat ieftin si totul parca s-a schimbat.
Atunci cand voiam sa dorm, nu reuseam. Cand erau zile mai racoroase, dormeam mult mai bine. Cand era cald, trebuia sa tin geamul deschis. Insa reuseam sa adorm cu geamul deschis? De cele mai multe ori nu, pentru ca se auzea prea tare galagia de pe strada. A doua zi era imposibil sa nu am dureri de cap.
Atunci cand voiam sa citesc, nu reuseam. Caldura pur si simplu nu imi dadea voie sa ma simt confortabil, sa ma pot concentra la ce citeam.
Atunci cand voiam sa vad un film, din nou aveam probleme. E cunoscut faptul ca electronicele degaja caldura. Nu mai suportam langa mine nici laptop, nici televizor, nici nimic.
Si mai rau decat atat era cand trebuia sa gatesc. Stii doar cum e vara in bucatarie cand gatesti. Cand simteam ca nu mai pot de cald, ieseam din bucatarie si mergeam in alta camera, insa..parca era la fel de cald.
Acum insa, lucrurile sunt total diferite. Nu m-am gandit vreodata ca un banal aparat de aer conditionat poate sa-mi schimbe atat de mult confortul din locuinta. Acum parca pot respira si eu pe timp de vara. Pot dormi bine, pot citi in liniste, pot vedea filmele preferate si pot gati fara sa simt ca ma sufoc.
Recomand tuturor un aparat de aer conditionat. Cu el, vara poate fi mult mai placuta.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *