Marturisire

John si Kim sarbatoresc 60 de ani de casatorie.
– Kim, ma intrebam, m-ai inselat vreodata?
– Oh John, dar de ce imi pui o asemenea intrebare tocmai acum? Nu vrei sa afli raspunsul…
– Ba da, Kim, chiar vreau sa stiu. Te rog.
– Bine, fie. Da, de 3 ori.
– Trei? Si cand s-au intamplat?
– Pai iti aduci aminte cand aveai 35 de ani si vroiai neaparat sa-ti incepi propria afacere si nici o banca nu-ti dadea un imprumut? Iti aduci aminte cum intr-o zi chiar presedintele bancii a venit la noi acasa si a semnat hartiile pentru imprumut, fara a pune nici o intrebare?
– Oh, Kim, ai facut-o pentru mine! Te respect acum mai mult ca niciodata! Si numarul 2?
– Pai, iti aduci aminte ca la ultimul infarct aveai nevoie de o operatie si chirurgul nu vroia sa se atinga de tine? Iti aduci aminte cum profesorul Frank a venit pana aici ca sa te opereze personal si apoi ti-ai revenit?
– Nu pot sa cred! Kim, ai facut tu asta pentru mine, ca sa-mi salvezi viata? Nu exista o alta sotie ca tine. Asta imi dovedeste ca ma iubesti foarte mult. Iti sunt recunoscator. Si numarul 3?
– Pai, iti amintesti ca acum cativa ani, cand vroiai neaparat sa fii presedintele clubului de golf aveai nevoie de inca 15 voturi?

You may also like...

1 Response

  1. octombrie 31, 2010

    […] Marturisire Sun Oct 31, 2010 17:15 pm John si Kim sarbatoresc 60 de ani de casatorie. – Kim, ma intrebam, m-ai inselat vreodata? – Oh John, dar de ce imi pui o asemenea intrebare tocmai acum? Nu vrei sa afli raspunsul… – Ba da, Kim, chiar vreau sa stiu. Te rog. – Bine, fie. Da, de 3 ori. – Trei? Si cand s-au intamplat? – Pai iti aduci […] […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *