Plangere la minister

In timpul orei, profesorul isi intreaba elevii:
– Copii, voi stiti cine a daramat zidurile Ierihonului?
Jenkins ridica mana si spune:
– Domnule profesor, sa stiti ca nu eu le-am daramat.
Profesorul se infurie si pleaca imediat spre biroul directorului, caruia ii spune: „Domnule sa stiti ca am intrebat astazi cine a daramat zidurile Ierihonului si Jenkins imi spune ca nu el a fost acela. Ce spuneti despre asta?”
Directorul isi duce ganditor mana la barbie si spune: „Hmm, sa stii ca eu cunosc familia Jenkins de ani de zile si daca el spune ca nu le-a daramat, atunci nu le-a daramat. Altcineva trebuie sa fie vinovatul.”
Profesorul si mai nervos suna la ministrul educatiei si ii spune: „Am intrebat in timpul orei de istorie cine a daramat zidurile Ierihonului si un elev mi-a raspuns ca nu a facut-o el. Acelasi lucru i l-am spus si directorului scolii, iar acesta mi-a raspuns ca ii cunoaste bine familia respectivului elev si garanteaza pentru el. Acum am sunat sa va intreb ce credeti despre aceasta situatie?”
Ministrul, dupa cateva clipe de tacere, spune:
– Asculta, m-am saturat sa tot primesc plangeri de la scoala voastra. Repara naibii zidurile alea odata si daca mai primesc indiferent ce alta plangere, voi inchide scoala!

You may also like...

1 Response

  1. gabriela spune:

    super tare si de actualitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *