Politia comunitara

La politia comunitara din Iasi, este angajat si un moldovean din mediul rural.Acesta avea muiere si un copil de 5 ani.Stateau cu chirie intr-o garsoniera. Facea politistul nostru de patrula prin Iasi.In una din zile, omul nostru, a primit de la un iesean bucuros ca nascuse nevasta , o sticla de sampanie. Era prima sticla care ajungea in mana lui, si cam habar nu avea sa o desfaca. Ajuns acasa, ca sa nu se faca de ras in fata moldovencei, ascunde sticla in baie, cu gandul sa umble la ea mai tarziu.Vine seara, se culca toti 3 in acelasi pat.Copilul la perete, tata la mijloc, mama la margine.La un moment dat omul nostru, da sa puna piciorul peste nevasta sa se dea jos din pat, sa mearga sa vada cum e cu sticla.In acel moment primeste un ghiont de la modoveanca, care sopteste printre dinti :
– Stai ma ca nu a adormit asta micu!. Sta omul, dar dupa ceva timp, da iar sa se dea jos din pat, punand piciorul peste muiere. Moldoveanca: Asteapta ma sa adoarma asta micu, ca iti dau! Trece iar ceva timp, omul nostru da iar sa se dea jos din pat, moldoveanca iar:
– Asteapta ma, ca ti-o dau mai tarziu. Acesta nervos ii spune printre dinti:
– Lasa-ma fa, ca m-ai enervat, ma duc la baie. Ajuns acolo, scoate sticla si incepe sa o studieze.Tot umbland cu ea, desfacand si sarma, odata, booom si sampania se revarsa pe el.
In dormitor, dupa spaima trasa de bubuitura, ala micul zice:
– Ai vazut ma mama, daca nu i-ai dat pi**a lui tata ca s-a impuscat?!?

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *