Sirena

Un pompier spala camionul de interventie in curtea regiei de pompieri cand observa un baietel intrand pe poarta calare pe un carucior de butelii pe care lipise niste coli rosii de hartie si o scarita in miniatura pe una din laturi.
Copilul avea o casca de pompier, o secure mica din plastic legata la mijloc si tinea in mana un mic furtun de plastic. Mirat pompierul observa „mijlocul de propulsie”: un caine si un motan „inhamati” la caruciorul de butelii.
Pompierul intra in joaca copilului si incepe sa studieze mai atent „atelajul”. Spre stupoarea lui, observa ca, in vreme ce cainele era legat de lesa, motanul era legat de testicule.
La care pompierul ii spune copilului:
– Salutare colega, ce camion de pompieri ai, dar nu ai merge mai repede daca ai lega funia de zgarda motanului? Uite cum ai procedat cu cainele….
– Aveti dreptate domnule, as merge mai repede, dar nu as mai avea sirena…

You may also like...

2 Responses

  1. noiembrie 26, 2010

    […] Sirena Fri Nov 26, 2010 12:54 pm Un pompier spala camionul de interventie in curtea regiei de pompieri cand observa un baietel intrand pe poarta calare pe un carucior de butelii pe care lipise niste coli rosii de hartie si o scarita in miniatura pe una din laturi. Copilul avea o casca de pompier, o secure mica din plastic legata la mijloc si […] […]

  2. decembrie 13, 2010

    […] articolul integral aici: Bancuri Tari Tags: […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *