Ce carucior sa alegem?

Mi-am propus ca astazi sa scriu un articol cat se poate de scurt si la obiect. Este vorba de un carucior sport. Dar nu este orice carucior. Acesta este recomandat bebelusilor pana la 36 de luni si care au aproximativ 15 kg. Nu mai mult.

Ei bine, caruciorul sport Multiway  care are un sezut larg si o pernuta reductor pentru confort sporit se arata a fi un carucior pentru persoanele care sunt de mici ambitioase.

Daca credeti ca acest carucior nu are accesorii din simplul motiv ca este un carucior sport, va inselati amarnic. Are accesorii complete pentru orice anotimp. Nu conteaza ca vine vara sau iarna, acest carucior este pregatit mereu de orice. Ba mai mult, este dotat cu un sistem de siguranta prins in 5 puncte format din hamuri,o centura abdominala si una care trece printre picioare. Deci, daca ne uitam putin si la partea de confort sta bine si la aceasta categorie, chiar daca este un carucior sport, ideea de a jena nu se apropie nici macar de carucior.

Ca tot vorbeam despre vara, este si un carucior de vara, pentru ca este foarte usor, pentru ca are capotina pentru ploaie si pelerina de ploaie.

Si cred cu tarie ca acest carucior B-LIGHT este alegerea ideala pentru aceia care sunt interesati de un maximum de flexibilitate si manevrabilitate.

Recomand sanie de copii si jucarii online.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *