Urari si Mesaje de Craciun

De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris Mosului ca te vreau pe tine de Craciun!

Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!

Craciun Fericit cu sanatate! Domnul sa iti dea de toate: un strop de fericire, unul de iubire, unul de noroc, toate la un loc!

Un batranel cu chipul drag, va veni la voi in prag, sa nu-l goniti, e Mos Craciun, si v-aduce-un an mai bun!

Sarbatorile cand vin, sa va fie cosul plin, sa aveti pe saturate, casa plina, sanatate, punga sa geama de bani, mult noroc si la multi ani!


Lenjerie.ro - 11% comision

Craciun Fericit! Mosul sa fie darnic, liniste sufleteasca si intelegere de sarbatori! La Multi Ani!

Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesnic Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi.

La ceas de sarbatoare cand anul are tamplele ninse, iar colindele ne incalzesc sufletul cu bucuria Craciunului, va doresc sanatate, pace si prosperitate.

In murumurul tainic al colindelor de Craciun sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire. La Multi Ani

Pe la colturi unii spun, Ca exista Mos Craciun. Ca i-a scris si c-o sa vina, Sa va aduca in pumni lumina! Langa brad si langa foc, Sa va aduca mult noroc!

E ajunul, maine va veni Craciunul si-un mos intr-o sanioara va veni la tine iara, sa-ti aduca de la mine sanatate, fericire, sarbatorile cu bine si-un nou an cu bucurie!

E ajunul, maine va veni Craciunul si-un mos intr-o sanioara va veni la tine iara, sa-ti aduca de la mine sanatate, fericire, sarbatorile cu bine si-un nou an cu bucurie!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *