Urari 2014 Haioase si scurte

Fără fiţe, fără poante, La Mulţi Ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!

Previziuni meteo de REVELION 2014: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!

Aho,Aho Copii si frati, Stai putin sa nu plecati Mai aveam ceva de spus Voi acasa nu va-ati dus? Si ca prostii m-ati crezut V-ati oprit cand eu v-am spus Hai plecati la cuibusoare Mai mancati niste sarmale Si la nani sa plecati Toti acuma s-ascultati La multi ani ! Si la multi bani! Si mereu sa impartiti, Ca si voi o sa primiti!La anul si la multi ani!

Am primit SMS de la Romtelecom. de la Electrica. de la Primarie. dar nu si de la tine. Pacat. pentru ca mesajele de la tine le apreciez cel mai mult.

La multi ani cu sanatate Bucurie spor la toate Note bune la-nvatat Atat am avut de urat.

La multi ani cu soricei, Mai mascati, mai maruntei. Sa-i ti in buzunare, Si-o sa ai un an mancare, Sa-i ti ascunsi la piept, Si-o sa ai un an perfect!

Aho, aho, prieten bun, Care stai pe mess acum Ia opreste-te din scris/ Si-asculta ce-am de zis/Chiar de esti cu DND/ BE RIGHT BACK sau NMD/ Sper sa nu imi dai ignore/ Ca iti spun un plugusor/Â N-am intrat sa te stresez/ Am intrat sa iti urez/ La Multi Ani si fericire/ Liste de id-uri pline! la muulti ani..hoo hooo hooo

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *