Love SMS 30-40

– Si ce daca ma iubesti… eu nu te iubesc…. nu te iubesc cum ma iubesti tu… te iubesc mai mult!

– Sarutul tau e visul pentru care ma trezesc dimineata.

– Iti doresc sa mergi pe un drum numit VIATA, sa te impiedici de un ciob numit NORAC, sa cazi intr-o prapastie numita FERICIRE, si ca culegi o floare numita IUBIRE!

– De ce ploua azi? de ce plange cerul? eu cred ca plange pentru mine… oare? sau pentru tine… asa sa fie? dar ploua prea mult, cred ca plange pentru amandoi, pentru ca inca nu ne-am gasit, maine daca e soare , ce zici ne intalnim?

– Cand ingerasii in rai se jucau, pentru ca unul era tare dragut, ceilalti l-au aruncat pe pamant! Ups! te-ai lovit?– Tu nu stii de mine… nu stii cine sunt. Dar eu mi-am creat o lume in care ne iubim si tu ma stii, ma vrei, ma ai, iar eu… eu te privesc si nu-mi ajunge… te simt si nu ma satur… te am si te mai vreau.

– Daca vreodata luna nu-ti va fi aproape, daca soarele va disparea, sa stii ca a mai ramas ceva: iubirea mea, care niciodata nu te va lasa…

– In noaptea trista care ne desparte, de vei simti in jurul tau suspine, sa nu te sperii… e dorul meu ce vine s-adoarma langa tine…

– Poate incerc prea mult sa m-amagesc… ca te pot uita, dar si-acuma simt pe buze… uneori… sarutarea ta!!!

– Adio de acuma-ti spun… de-acum nu-ti voi mai fii o piedica in drum… destul am plans… destul am tanguit… ca sa constat ca tu nu m-ai iubit.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *