Concursuri cu premii beton!

Aveti curaj sa va filmati colegul sau colega cea mai tare de la serviciu si sa ne spuneti de ce credeti ca e cel sau cea mai tare? Puneti acest clip pe www.viatalaserviciu.ro, ne dati explicatia in comentarii, iar autorul celui mai votat clip (pe site, nu pe Facebook) castiga 100 de euro. Pentru cei si mai curajosi, filmati-va SEFUL si spuneti de ce este cel mai tare. Autorul clipului cu seful cel mai votat primeste 200 de euro.

Cateva conditii obligatorii ale concursului:
– fiecare membru ViataLaServiciu.ro poate intra in concurs o singura data, la o singura sectiune
– fiecare coleg sau sef poate sa fie o singura data subiectul clipului de concurs
– atunci cand uploadati un clip, mentionati in titlu ca participati la concursul de colegi sau de sefi
– clipurile trebuie sa fie uploadate pana la data de 30 noiembrie 2011, voturile se numara pe 6 decembrie, de Sf. Nicolae, ora 15.
-clipurile trebuie sa fie originale, obligatoriu trebuie sa fie din Romania sau cu romani – vrem sa auzim LIMBA ROMANA IN CLIP.
– F. IMPORTANT: Atentie, castigatorul la fiecare sectiune va fi premiat daca la concurs vor fi inregistrate cel putin 10 participari/sectiune, conform conditiilor de mai sus. Asa ca incurajati-va prietenii sa filmeze, sa voteze pe site si sa dea like sau share pe Facebook. In cazul in care nu se inregistreaza numarul minim de participari, cel mai bine situat va primi un tricou, iar cu banii anuntati, vor fi cumparate cadouri pentru copii orfani.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *