Love SMS 140-150

– Daca as amaneta un gram din dreagostea mea pt tine, ti-as cumpara lumea intreaga si inca ceva …sper ca esti bine.

– Tu esti visul meu …unicul meu vis …as vrea sa te atrag in viltoarea pasiunii, sa te string asa de tare incit TU si EU sa devenim un singur suflet.

– Dragostea e un munte pe care il urci rizind si il cobori plingind. E o taina pe care indragostitii o ascund de frica lumii ….cind taina e descoperita dragostea se stinge ca un cliseu fotografic expus la lumina .

– Cel mai trist lucru in lume, este acela, ca uneori sufletul ti-l ia tocmai acela ce nu are nevoie de el.

– Daca as fi de gheata ai vedea cu ochii tai cum ma topesc cand imi zambesti, dar bine ca nu sunt pt ca altfel m-as fi topit deja.

– Ai uitat de mine si tristetea s-a instapanit in lume! As vrea o lacrima, doar una care sa-mi inece obrazul, sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart.

– Nu pot sa dorm si ingerasul mi-a spus sa ma gandesc la ceea cei mai frumos in viata mea. M-am gandit la tine pentru ca viata mea esti TU…”MiSs_YoU”

– Mi-e frica sa merg cu masina atunci cand sunt cu tine. Pentru ca atunci cand sunt cu tine sunt beat de fericire si ar putea sa-mi ia permisul.

– Toate zilele sunt nopti pana te vad, iar noptile stralucesc ca zilele cand te visez…

– Surasul tau o raza de lumina in viata mea, parfumul tau, aerul pe care il respir, de n-ai fi tu ce rol ar mai avea viata, un vis ar fi amestecat cu ceata. te iubesc.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *