3 zile de foc cu electrocasnice la oferte speciale in magazinul Selgros Constanta Sud

selgros2

In acest weekend, la Selgros Constanta Sud sunt 3 zile de foc. Asa cum spune si acest afis, de pe 16 pana pe 18 mai, in toate magazinele Selgros, sunt electrocasnice la oferte speciale, asadar, inclusiv in magazinul Constanta Sud. Toti constantenii trebuie sa se bucure de preturile promotionale pentru o multime de electrocasnice, dar si pentru vesela, biciclete, articole de birotica si papetarie, echipamente de camping si scule.

Cele mai bune oferte se inregistreaza la televizoare led cu diagonala mare. Asa este televizor led Exclusiv cu diagonala de 81 de centimetri la doar 699,90 de lei. Acesta este echipat cu HD ready, HDMI, port USB, PC INPUT si are clasa energetica A. Pentru acesta oricine primeste garantie pentru 24 de luni, adica timp suficient pentru a vedea cum functioneaza. Insa Selgros a avut grija intotdeauna de clientii sai si le-a oferit doar produse de calitate.

In acelasi catalog de oferte gasiti frigider cu 2 usi Heinner cu capacitate de 302 litri, impartiti 237 pentru frigider si 65 pentru congelator, clasa energetica A+ si garantie de 36 de luni, la doar 799,90 de lei. Pentru acest produs, si pentru alte produse cu volum mare, Selgros ofera transport gratuit, atata timp cat acesta se desfasoara pe teritoriul orasului din care magazinul face parte, in cazul nostru, in Constanta.

Sunt o multime de alte oferte foarte bune pentru acest final de saptamana, insa ce este foarte interesant este faptul ca puteti sa participati la concursul organizat de Selgros perioada 14 mai – 10 iunie in cadrul caruia se ofera 20 de premii constand in vacante de 7 zile cu all inclusive in locatii exotice. Tot ce trebuie sa faceti este sa faceti cumparaturi de 250 de lei si veti primi un talon pe care trebuie sa il completati pentru a-l pune in urma de unde se va face tragerea la sorti. Cu cat mai multe cumparaturi, cu atat mai multe taloane, asadar, tot atatea sanse de castig. Aflati mai multe despre aceasta campanie aici! Pentru voi, cei care profitati de electrocasnicele la oferta din acest weekend, nu va fi o problema sa adunati cateva taloane. Unul dintre ele va poate duce in vacanta.

Selgros Constanta Sud

Produse alimentare si nealimentare

Str. Dragos Voda nr. 1 Constanta, Lazu – Agigea, 900658, RO

Tel: 0241 706 000

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *