Acum tocmai.ro iti pune la dispozitie transport gratuit pentru produsele de pe site

Cei de la Tocmai.ro au venit cu o super idee pentru a-si incuraja eventualii vanzatori sau cumparatori sa intre pe site si sa faca aici cele mai bune tranzactii. Toti romanii au auzit pana acum de tocmai.ro Este unul din cele mai mari site-uri de anunturi din Romania de pe care poti achizitiona sau vinde gratuit produse. Aici urci anuntul foarte simplu si astepti cumparator. Se pare ca tocmai.ro vine cu ceva nou pentru toti cei care vand produse dar si pentru cumparatori.

Daca inainte trebuia sa platesti taxele de livrare a produselor atunci cand doreai sa vinzi sau sa cumperi ceva prin intermediul tocmai.ro, acum nu mai este cazul deoarece transportul este gratuit. Da, ati citit bine, tocmai.ro ofera transport gratuit pentru produsele care se vand prin intermediul site-ului.

De pe data de 16 aprilie 2014 pe tocmai.ro daca vrei sa vinzi sau sa cumperi un produs trebuie sa stii ca nu mai va trebui sa platesti costurile de livrare. Acum totul este gratuit si site-ul ajuta ambele tabere sa iasa in avantaj. Ca si cumparator poti iesi pe plus deoarece nu va mai trebui sa platesti taxa de livrare atunci cand vrei sa trimiti produsele cumparatorilor, asta in cazul in care tu esti cel care le plateste, sau cumparatorul care de multe ori trebuia sa plateasca aceasta taxa, iar acum este gratuit.

Vanzatorii pot beneficia de optiunea aceasta absolut gratuit, tot ce trebuie sa faca este sa activeze optiunea. Desigur, exista si o limita de produse in fiecare luna pe care fiecare vanzator o poate avea pentru transportul gratuit. Fiecare vanzator va putea sa vanda pana la 5 produse pe luna si sa primeasca transport gratuit, fiecare produs avand o greutate mai mica de 10 kg. Toate livrarile se vor face prin intemediul serviciului de curierat FAN Courier.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *