Anvelope de la firme cunoscute

Cand am intrat pe site-ul romanvelope.ro eram in cautarea unei anvelope pentru masina mea, caci unul dintre cauciucuri nu mai putea fi folosit. Deja mai facusem o pana cu el, l-am dus la vulcanizare, a fost peticit, insa acum era ceva mai grav. Valva acestuia s-a desprins si nu mai puteam sa folosesc masina in aceste conditii.

Asadar am intrat pe site si am selectat la criterii de cautare pretul, caci sa fim serioasi, calitatea este calitate, insa banii sunt greu de facut si usor de cheltuit. Asa ca ma interesa sa gasesc ceva si ieftin si bun. Stiu ca asta incercam cu totii, insa este uneori un deziderat aproape utopic. Nu insa si de data aceasta! Am reusit sa gasesc un cauciuc la un pret foarte bun pentru mine!

Pretul afisat mi s-a parut convenabil, de numai 171 de lei, avand in vedere ca este un cauciuc de iarna. Anvelopa provine de la o firma cu un nume foarte interesant: Imperial Snowdragon, adica un dragon al zapezii imperial. Ma intreb daca asta inseamna ca acest dragon imi asigura clar siguranta in aceasta iarna.

Recomand anvelope good year si cauciucuri pirelli.

You may also like...

1 Response

  1. Relu spune:

    Niste anvelope de la o firma cunoscuta sunt de calitate mai buna dar si pretul este mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *