Back-up your files

Pentru cei care isi desfasoara activitatea pe Internet, stocarea datelor sau back-up-ul reprezinta cea mai buna solutie. Astfel exista siguranta ca datele nu vor fi pierdute, indiferent daca site-ul sau pagina pe care o detineti, din diferite motive, a fost inchisa sau a fost tinta unui atac cibernetic.

Exista firme specializate, care ofera servicii de back-up si garanteaza integritatea datelor, caci acestea asigura o sincronizare continua intre datele dumneavoastra si spatiul de stocare oferit, reusind astfel sa va salveze si protejeze informatiile in permanenta.

Avantajul major oferit de aceste firme este ca, pentru dumneavoastra, costurile de replicare a datelor de pe un site este mult mai mic decat pretul pe care l-ati plati pentru o traditionala recuperare a datelor in caz de pierdere sau atac a acestora.

In plus, in costul abonamentului sunt incluse monitorizarea permanenta si suportul tehnic acordat 7 zile din 7, 24 de ore pe zi. Stocarea datelor dumneavoastra se va face in locatii diferite, astfel incat este aproape imposibil sa pierdeti informatiile. Sunt folosite echipamente minime de virtualizare, astfel incat costurile acestor servicii vor fi foarte scazute pentru dumneavoastra.
Va recomadn hosting servere dedicate Appnor si data center romania Appnor!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *