Anvelopele 225/65R17 ideale pentru SUV-uri puternice

Dorim sa va supunem atentiei un nou model de anvelope all season destinate echiparii de vehicule tip SUV – Goodyear VEC4SEASONS. Aceste cauciucuri 4×4 au fost special proiectate pentru a indeplini cu succes orice exigente ale soferilor capriciosi, sfidand provocarile meteorologice si adaptandu-se rapid la schimbarile de vreme. Conform testelor realizate de autoritati in domeniu, modelul mixt VEC4SEASONS pe dimensiunea 225/65R17 s-a descurcat admirabil pe orice suprafata carosabila.

Daca vreti sa montati anvelope SUV Goodyear 225/65R17 VEC4SEASONS (link catre: ), va puteti astepta sa experimentati deplasari fiabile si sigure, indiferent de anotimp, precum si alte avantaje. De exemplu, veti beneficia de un randament kilometric inalt. Totodata, eliminati necesitatea de a mai cheltui alti bani pe un set de cauciucuri specializate de vara/iarna. Conform etichetarilor europene, acest model dispune de un nivel crescut al aderentei. Nici in ceea ce priveste nivelul tractiunii lucrurile nu stau mai prejos. De fapt, veti obtine un nivel sporit de tractiune, atat pe suprafetele uscate, cat si la rularea pe drumuri si sosele pline de zapada si inclusiv pe portiunile alunecoase cu noroi. Riscurile de acvaplanare sunt diminuate datorita unui sistem complex de eliminare eficienta a apei si noroiului, fapt ce contribuie de asemenea si la o manevrabilitate marita in linie dreapta si in curbe.
Nu in ultimul rand, trebuie sa stiti ca aceasta noua gama de anvelope suv fabricate de Goodyear este ideala pentru mediul urban si pentru deplasari in regim de autostrada, fiind mai putin destinata pentru o aventura off-road in toata regula. Un avantaj ce nu trebuie nici el neglijat consta in durata lunga de serviciu. In consecinta, chiar daca vi se pare ca pretul acestor anvelope este mare, trebuie sa va ganditi ca ele sunt capabile sa doteze un autoturism 4X4 pe intreaga perioada a unui an, in conditii optime de siguranta si de manevrabilitate, inlocuind necesitatea de a schimba doua seturi distincte de anvelope.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *