Appnor – partener de incredere

Specialistii de la appnor.ro, pe langa serviciile de gazduire servere dedicate prin Appnor si administrare de servere, mai ofera si posibilitatea de a intra in parteneriat alaturi de ei. Pentru acest scop trebuiesc intai respectate anumite criterii, cum ar fi faptul ca firma dumneavoastra trebuie sa actioneze in acelasi sector de activitate, serviciile companiei dumneavoastra trebuie sa fie revandute catre terte persoane sau alti beneficiari, este respectata politica de anti-spam si anti-advertising invaziv (atat de neplacut atunci cand navigati pe Internet!), compania dumneavoastra sa fie capabila sa ofere suport de nivel 1 si posibilitatea de facturare, va luati angajamentul de a respecta termenii si conditiile trecute in contractul care oficializeaza parteneriatul dintre compania dumneavoastra si cei de la appnor.ro.

In calitatea de partener appnor, dumneavoastra, cat si compania dumneavoastra, veti beneficia de anumite privilegii, cum ar fi prioritatea atunci cand intampinati o dificultate tehnica sau de alta natura si aveti nevoie de suport tehnic, dar in acelasi timp veti avea parte si de suport tehnic in presales, cat si account manager dedicat. Printre beneficiile de care va veti bucura, se numara, evident, termeni mai flexibili, dar si tarife si costuri de instalare si configurare mai reduse decat in cazul altor companii.
Evident ca alaturi de toate cele enumerate mai sus veti avea parte de profesionalism din partea appnor, dar si de servicii de inalta calitate, astfel incat compania dumneavoastra sa poata evolua si aduce profitul pe care vi-l doriti. Este foarte important ca atunci cand alegeti sa intrati intr-un parteneriat sa ii alegeti pe cei mai buni colaboratori.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *