Camion forestier pentru transportul bustenilor si excavator pentru extragerea nisipului

Cu ajutorul unui camion forestier puteti transporta busteni, acesta fiind utilizat pe drumurile publice, intre exploatarile forestiere si cei care se ocupa de prelucrarea lemnului. Un camion forestier trebuie sa fie echipat cu cadre metalice, ramforsari, macara pentru incarcarea bustenilor, cat si cu remorca. De asemenea, acestea dispun de o mare capacitate de incarcare, iar masinile sunt complet dotate cu sisteme de ancorare a bustenilor, echipament hidraulic si macara. Printre caracteristicele de baza ale camioanelor forestiere se afla un sasiu cadru de otel de o rezistenta crescuta, o capacitate de incarcare intre 15 si 40 tone, cat si posibilitatea de adaptare la toate dimensiunile de busteni.

Atunci cand se doreste achizitionarea unui camion forestier de la Powertek, trebuie sa se obtina cat mai multe date tehnice si informatii legate de capacitatea de incarcare, consumul de combustibil, locatia celui mai apropiat service, cat si cu privire la costurile anuale de service. In acest fel, daca veti investi in achizitionarea unui camion forestier, va veti asigura ca investitia efectuata va fi una profitabila si nu veti avea de pierdut in urma achizitionarii camionului.

Puteti achizitiona si excavatoare pentru a sapa in pamant sau pentru a extrage nisipul, balastul, piatra sparta sau a altor materiale din locuri dificile din punct de vedere al accesibilitatii, atunci Cu ajutorul unui excavator puteti si sa incarcati materialul extras. In functie de numarul cupelor de care dispune, exista atat excavatoare cu o singura cupa, sau cu mai multe cupe. Cel cu o cupa permite o functionare ciclica, iar cel cu mai multe cupe asigura o functionare continua.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *