Arabesque deschide inca un magazin in Romania

Conform celor de la zf.ro, retailerul romanesc de materiale de constructii, Arabesque, deschide inca un magazin de constructii in Romania. Pana acum Arabesque detinea 18 centre comerciale in tara noastra si alte 23 de centre comerciale in strainatate dupa preluarea retelei BudMax. Cei de la Arabesque au decis sa mai faca inca un magazin specializat pe materiale de constructii si finisaje chiar la Pitesti. Pentru aceasta dezvoltare a retelei a fost nevoie de o investitie in jurul sumei de 10 milioane de euro. Am descoperit toate aceste informatii intr-un articol despre Arabesque pe zf.ro. Iata mai jos si comunicatul oficial.
„Arabesque lanseaza pe 24 martie la Pitesti cel mai mare magazin Arabesque orientat catre clientii persoane fizice, cu o suprafata totala de 9.000 mp. Investitia va crea peste 100 de noi locuri de munca si are o valoare de aproximativ 10 milioane de euro”, arata compania, intr-un comunicat.
Se pare ca peste 100 de oameni vor avea locuri de munca dupa deschiderea noului magazin al unui din cei mai mari retaileri romanesti. E bine ca se creaza foarte multe locuri de munca pentru cei din Pitesti. Pana in 2013 Arabesque a inregistrat 2.400 de angajati in cadrul companiei. Noul magazin va avea sediul pe strada Craiovei, iar portofoliul de produse va ajunge unde va la 25.000. Sunt foarte multe produse din care persoanele fizice pot alege la preturi foarte mici.
Pentru cei care nu au in zona inca un magazin Arabesque, exista o rezolvare foarte benefica pentru ambele parti. Arabesque a lansat si un magazin online de pe care se pot comanda toate produsele aflate la vanzare si in magazine. Cei care doresc sa cumpere de aici produsele preferate o pot face foarte usor direct de pe site. La comenzile mai mare de 500 lei efectuate pe platforma online, Arabesque ofera transportul gratuit oriunde in tara. Daca inca nu ai auzit foarte multe despre acest retailer, poti gasi informatiile necesare si online. De curand poti citi mai multe informatii despre Arabesque pe Wikipedia.
De aici am aflat foarte multe informatii interesante despre locurile de munca oferite de retailer, lantul de magazine pe care il detine in prezent si chiar cifra de afaceri inregistrata in ultimii ani de activitate. Asadar, de acum poti comanda de la Arabesque produsele dorite online, sau daca esti din Pitesti poti merge la magazin sa vezi produsele de care ai nevoie. Toate materialele de constructii sunt de calitate si preturile sunt mai mici fata de alte magazine.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *