Banca Fitness Multifunctionala

Banca de fitness este inca unul din acele aparate ideale pentru antrenamentele de forta sau de fitness ce pot fi facute chiar in propria locuinta. Fiecare tip de banca difera in functie de varietatea de antrenamente pentru care a fost conceputa si de numarul grupelor de muschi pe care le poate lucra. Exista si modele ce dispun de reglarea inclinarii bancii sau se pot plia pentru a putea fi depozitate usor.

Daca esti in cautarea unei banci de fitness este important sa tii cont de faptul ca multe modele sunt mutifunctionale si ofera o gama larga de exercitii pentru mai multe categorii de muschi, in timp ce altele permit exercitii pentru o singura grupa musculara. Mai mult, poti imbina exercitiile de forta folosind diferite articole sportive precum greutati, bare si gantere.

            Inclinarea si pozitia bancii se pot modifica usor in functie de model si de antrenament. Aparatul este conceput pentru orice vârsta si pentru orice nivel de pregatire fizica. Daca esti incepator sau avansat, banca de fitness te ajuta sa iti modelezi corpul in confortul propriei locuinte, cu costuri reduse. Mai mult, daca vei imbina antrenamentele de forta cu o alimentatie echilibrata si sanatoasa, vei avea un corp perfect in cel mai scurt timp.

Daca esti in cautarea unui aparat de fitness pentru forta si nu stii ce sa alegi, este important sa stii la ce poti folosi fiecare tip de aparat existent, si poti incepe cu banca multifunctionala, care poate avea o serie de utilizari. Este un aparat eficient atât pentru antrenamentele de forta cât si pentru cresterea masei musculare, un aparat care permite reglarea pozitiei spatarului, a bancii, a mânerelor sau a suportilor pentru greutati. Banca de forta este ideala pentru modelarea urmatoarelor categorii de muschi: brate, umeri si piept: flexiuni cu haltera la banca, extensii cu haltera, extensii si ridicari cu gantera, impins cu gantera, impins de la piept cu bara, ridicari alte bratelor cu greutati, ridicari de haltera cu prindere la distanta mica; picioare: ridicari din gamba. De asemenea, cu banca de fitness poti sa iti lucrezi intens muschii abdomenului cu urmatoarele exercitii: abdomene simple, la spalier, cu gambele pe banca inclinata sau pe banca suspendata. Poti, totodata, face exercitii eficiente pentru urmatoarele categorii de muschi: brate: extensii cu gantere/haltera, flotari pentru triceps;

– umeri si piept: impins de la piept cu bara, impins cu gantere, ridicari ale bratelor din pozitia culcat pe o parte; spate: ramat pe un brat cu gantera; abdomene: abdomene simple, la spalier, cu gambele pe banca, pe banca inclinata, pe banca suspendata; picioare si fese: podul si extensii;

inSPORTline un magazin cu multa experienta in comercializarea de aparate si accesorii sportiv va pune la dispozitie o gama extrem de variata de banci de fitness la preturi accesibile.

Banca pentru fitness este un dispozitiv perfect pentru antranamentul tau zilnic, care te ajuta sa lucrezi muschii individual si sa ii definesti mult mai usor si care totodata iti ofera o serie de beneficii precum: vei arde caloriile si vei scadea in greutate mai rapid, mai multa forta, postura mai buna, stabilitate, echilibru si control corporal imbunatatite, muschi bine definiti si un corp frumos sculptat, protectie in cazul accidentarilor la spate si a febrei musculare, eliberarea stresului, o mai buna dispozitie si un nivel energetic mai bun.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *