Tu unde iti petreci revelionul?

Revelionul, evenimentul care face trecerea de la un an la altul, o perioada pe care fiecare dintre noi o asteptam cu nerabdare si pe care o petrecem cu mare fast si cu bucurie. In noapte de trecere dintre ani facem noi promisiuni pentru noul an ce va incepe. Alegerea locului in care ne petrecem aceasta noapte este o chestiune importanta, fie ca mergem cu familia sau cu un grup de prieteni. Atat conditiile de cazare cat si zona sunt importante.

Pe cand din ce in ce mai multe persoana prefera sa-si petreaca sarabatorile de iarna si Revelionul intr-o alta tara, si in Romania avem la dispozitie numeroase oferte Revelion de la hoteluri si pensiuni din cele mai cunoscute zone turistice.

Anul acesta si eu am ales sa merg mai departe de casa pentru a sarbatori trecerea dintre ani alaturi de prieteni in apropierea Clujului, in zona Somesul Rece. In procesul de pregatire a Revelionului perfect am intampinat insa o problema serioasa, mijloacele de deplasare pana acolo. Si chiar daca, stundenti fiind, avem gratuitate la tren, nu puteam merge cu acest mijloc de transport iar masina personala nu are decat unul dintre noi, ceea ce nu este nici pe departe de ajuns pentru 10 persoane si bagaje.

Am apelat astfel la sigura solutie disponibila pentru o astfel de situatie, o firma de rent-a-car Bucuresti. Sau mai bine zis o sa apelam, pentru ca pana la Revelion mai este ceva timp. Insa am reusit sa gasim rapid o solutie eficienta.

Nici gasirea cazarii nu a fost deloc usoara, a fost nevoie de zile bune pana sa gasim o cabana libera, pe care sa o inchiriem in totalitate. Am gasit in timpul cautarilor numeroase vile in Moieciu. Unele inca erau libere, dar prea mari pentru ce voiam noi.

Chiar daca locul ar fi fost unul frumos si fascinant. Am fi putut vizita Brasovul, Castelul Bran precum si alte minuni ale naturi si ridicate de mana omului. La fel de tentanta ar fi fost si zona Delta Dunarii, care este la fel de magica si pe timp de iarna, natura adormita oferint un spectacol pe cinste.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *