Casa de avocatura nu cunoaste legi online?

Am nevoie de o casa de avocatura fiindca am fost concediat cand ma aflam internat in spital si anuntasem concediul medical. Mi s-au incalcat grav drepturile la munca. Patronul mi-a transmis ca mi-a desfacut contractul de munca si ca a avut grija sa nu iau nici somaj. Sigur ca au venit cam multe lovituri deodata, dar sunt un luptator, prin urmare mi-am facut deja planul:
-caut avocati online si ii contactez, fiindca nu m-am restabilit bine sa pot umbla prin tot orasul
-dau firma in judecata si voi fi repus in drepturi
-caut un loc de munca mai bun si un patron onest, care “sa-mi respecte dreptul de a ma imbolnavi”.
De ce nu renunt? De ce sunt dispus sa consum nervi, timp si bani (mi se vor duce economiile)? Ca pe cartea mea de munca sa nu scrie ca sunt iresponsabil fiindca m-am imbolnavit, cand mereu mi-au facut datoria cu prisosinta! Ca alti angajati sa nu treaca prin ce am trecut eu, iar patronul cu comportament abuziv sa fie pus la punct!
La externare, m-am asezat la birou si in timp ce sotia mi-a adus o cana cu ceai, am inceput cautarile.
Nu credeam ca o simpla explorare in cautarea unui avocat imi poate da dureri de cap. Prima incercare, primul esec. Dau click pe rezultatul cautarii si se incarca intr-o jumatate de ora jumatate de pagina, astfel ca pot citi doar:”csa d avo”. Constat cu stupoare ca ei nu au auzit de web design.
Intuiesc ce inseamna asta si astept sa se intample o minune, dar mi se blocheaza computerul. Nu ma pot abtine sa nu injur si sa urez de bine avocatului care in loc sa-mi apere interesele, imi blocheaza dispozitivul cu site-ul lui. “Si daca s-ar incarca acum, nu as apela la ajutorul lor! Nu se poate sa fii avocat bun si sa nu respecti legile din mediul online! Un profesionist nu-si face site-ul asa si nu-l lasa cu aspectul acesta de loc parasit, ci apeleaza la specialist sa-l puna la punct. Itexclusiv ar fi facut arta din acesta pagina afurisita. “
Si cum stau asa, dus pe ganduri, am o revelatie! Sa restartez computerul, sa caut din nou pagina poate am noroc si sa-i sfatuiesc sa-si imbunatateasca prezentarea.
Binecuvantez si acum ideea. Am sunat si mi-a raspuns bucuros tanarul avocat. Era la inceput de drum, iar eu eram primul client care-l suna si ii solicita ajutorul. Nu a verificat cum functioneaza site-ul, aici a gresit, acum intelege de ce nu are clienti. Da, ma va reprezenta cu succes in proces si se va ocupa si de pagina virtuala!
In urma acestei convorbiri doua povesti de viata au avut un final fericit:
-avocatul a apelat la firma Itexclusiv, iar acum este numarul I in tara. De la un birou individual a ajuns la cea mai mare casa de avocatura din Romania.
-eu am primit despagubiri morale si am investit in casa de avocatura. Castig acum mai mult decat am sperat si inclin sa cred ca divinitatea a mediat nedreptatea facuta ca eu sa prosper si intalnirea cu avocatul ca o colaborare onesta si fructuoasa sa fie pusa la punct.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *