Bijuterii Royal Diamante

Royal Diamonds este un producator de bijuterii cu diamante ce are o istorie si o traditie in spate de peste 35 de ani. Fabrica se afla in Anglia si majoritatea bijuteriilor sunt fabricate manual si in-house facand astfel ca pretul bijuteriei sa creasca cu pana la 60%.

Sunt cunoscuti ca fiind specialisti in priectarea si realizarea bijueriilor cu diamante, incepand cu cercei si inele de logodna pana la pandantive si bratari, toate create int-un mod cat mai rafinat si elegant la cele mai inalte standarde oferind diamantului stralucirea dupa care majoritate femeilor tanjesc.

Se spune ca femeile iubesc diamantele si totodata ca acestea, diamantele, sunt cele mai bune prietene ale unei femei. De aceea majoritate pieselor create de cei de la Royal Diamonds sunt special concepute pentru femei, pentru ca ele sunt reprezentantele sexului frumos si intotdeauna o bijuterie luxoasa si frumoasa va fi scoasa in evidenta de o persoana frumoasa bineinteles.

Inelele de logodna produse de cei de la Royal Diamante sunt de o frumusete deosebita, inspira rafinament si stil, in plus avem posibilitea de a alege dintr-o gama destul de variata, sau daca ne dorim avem posibilitatea sa cream propriul inel, personalizat, propria bijuterie unica pentru persoana draga.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *