Italia-destinatie de ski

Datorita tarillor cu care se invecineaza, Italia este de cele mai multe ori ocolita ca si destinatie de ski.

Cu toate ca nu este o tara foarte bine mediatizata ca avand diverse destinatii unde putem skia, cum sunt Franta,Elvetia si Austria, Italia are numeroase statiuni frumoase ce ne pun la dispozitie partii de ski foarte bune si sigure.
In plus in statiunile de ski vom putea intalni diverse taverne si baruri asezate pe strazile inguste cu care ne am obisnuit cu tot, o atmosfera romantica si un aer boem.

Italienii sunt persoane foarte primitoare, iar conditiile de cazare pe care le intalnim aici sunt de foarte buna calitate.
Una dintre statiunile cunoscute si iubite de skiorii italieni este Bormio,statiunie aflata in inima Alpilor la granita cu Austria si Elvetia.

Daca esti un skior la incept de drum, Bormio este statiunea ce iti sta la dispositie, avand o varieteta de partii de ski destinate in special incepatorilor.
Totodata datorita partiilor lungi si rapide ce au sunt acoperite de zapada de foarte buna calitate, Bormio este o alegere buna si pentru skiorii medii.
O statiune in care vom ramane fermecati datorita peisajelor uluitoare este Madonna di Campiglio.
Statiunea este deosbita in primul rand datorita frumusetii peisajelor ce vor incanta privirea trecatorilor dar si a conditiilor de ski pentru toate gradele de dificulate.
Madonna di Campliglio are un numar mare de restaurante si baruri pentru toute bugetele, deasemenea tot aici poti gasi diverse localuri sau clubuni unde te vei distra in stil italian dupa o zi de skiat.

Tot aici vom intalni si zone destinate snowboard-ului, sau in cazul in care dorim putem patina, Madonna Di Campiglio avand un patinoar natural.
O alta statiune celebra pentru iubitorii de ski sau snowbord este Folgarida, ce se afla la cativa kilometrii de Madonna di Campiglio.
Statiunea este considerata un paradis al sportului de iarna, fiind destinatia ideala pentru iubitorii de ski dar si pentru a petrece o vacanta relaxanta alaturi de familie.

Asadar,pe langa bucataria celebra dar aerul boemic pe care il transmite, Italia are multe locuri si destinatii de iarna frumoase ce merita vazute.

Va recomand sa aflati mai multe detalii de pe pagina de Facebook AeroTravel

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *