Cât pot economisi cu becuri LED?

Nu știi încă dacă să faci o schimbare în legatură cu tehnologia de iluminat din casa ta și dorești să aflii mai multe despre eficiența și economia pe care o aduc aceste becuri LED? Îți propunem să citești câteva informații despre acestea și să iei o decizie care îți va fi utilă pe termen lung.

Factură la energie redusă

De la bun început este necesar să știi că energia electrică poate reprezenta între 10%-30% din valoarea facturii de energie. La DiversMarket, acest tip de becuri LED sunt foarte accesibile din punctul de vedere al prețului, dar cel mai important este că vei face o economisire utilizând această tehnologie. Durata de funcționare a becurilor normale poate fi de până la 10.000 de ore, în timp ce becurile LED beneficiază de o viață mai îndelungată, ajungând chiar și până la 50.000 de ore.

Mai multe beneficii pe care le prezintă aceste becuri LED

Acestea beneficiază și de absența mercurului și al plumbului, fiind substanțe toxice. Nu se încălzesc ca cele economice, păstrând bulbul rece(de aceea au și o durata mai mare de funcționare). Nu emit nici radiații UV și reduc emisiile de CO2. Becurile LED pot fi de 2 feluri: atât becuri cu lumină rece, cât si cele cu lumină caldă( nuanța albă-nuanță gălbuie).

Acestea pot lumina chiar 360 de grade. Pornirea lor este instantanee, nu necesită timp de așteptare ca alte tipuri de bec. Lumina poate fi reglată în funcție de intensitatea dorită și de nevoile pe care le întâmpinați de-a lungul activităților. Reprezintă un mare beneficiu și faptul ca au o rezistență mai buna și se distrug mai greu, rezistența la temperaturi scăzute, în cazul în care doriți să le folosiți în locuri mai friguroase, la vibrații, șocuri, umiditate etc.

Acestea au fost câteva dintre sfaturile pe care vi le-am pus la dispoziție. Vă așteptăm să vizitați platforma noastră online pe site-ul www.diversmarket.ro. Diversmarket.ro vă pune la dispoziție o gamă variată de becuri LED, dar și corpuri de iluminat și multe alte tipuri de electrice. Alege un furnizor de încredere și rămâi fidel alegerii făcute. Alege DiversMarket!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *