Lucruri utile de stiut cand alegem laptele praf Topfer

Laptele praf este singura alternativa de hrana pentru bebelusii sub un an. Fie ca mama nu poate alapta deloc sau laptele ei nu il satura suficient pe bebe, fie ca aceasta alege sa ii dea doar lapte praf, copilul trebuie hranit cu o formula de lapte praf specifica varstei si pe care acesta sa o accepte. Cele mai multe mamici aleg pentru copiii lor marca de lapte praf Topfer. Este brand-ul de lapte cel mai recomandat la ora actuala. Este extrem de cunoscut in Europa, Asia si America.

De ce ar trebui sa alegem aceasta marca de lapte praf?

Pai, in primul rand, pentru ceea ce am spus mai sus. Recomandarile, cu cat mai multe si pozitive, cu atat reprezinta un criteriu destul de solid pentru a achizitiona laptele praf Topfer.

Un alt lucru pe care trebuie sa il stim este faptul ca acest lapte, fiind unul organic, cu o formula aproape similara cu cea a laptelui de mama, este extrem de bine tolerat de catre cei mici. Ei sunt cei care au “votul”decisiv in privinta marcii pe care o consuma. Daca lui bebe ii place, ia in greutate, doarme bine si nu mai este agitat, inseamna ca Topfer este solutia ideala. De aceea, este recomandat ca atunci cand incepi sa il hranesti cu formula de lapte praf de la Topfer sau orice alta marca sa cumperi maxim o cutie sau doua si sa observi reactiile celui mic.

Ca orice formula de lapte praf, si laptele Topfer trebuie consumat imediat dupa pregatire sau in maxim 15-20 de minute. Nu pastrati mult timp laptele praf preparat fara sa i-l dati bebelusului, deoarece puteti sa ii provocati celui mic probleme digestive.

Atunci cand alegem aceasta formula de lapte trebuie sa mai stim ca este imbunatatita cu 4 Bifido culturi, adica bacterii bune, cu un rol extrem de important in dezvoltarea sistemului digestiv. De asemenea, acesta mai contine si Omega 3 si Omega 6, acizii grasi atat de benefici nu doar pentru organismul celor mici, dar si pentru cel al adultilor.

Cand decideti sa cumparati acest lapte praf, trebuie sa gasiti magazinul potrivit. Pe Bebelusultau.ro puteti achizitiona orice formula de la Topfer, pentru orice varsta, cu cea mai mare incredere. Magazinul este unul autorizat in comercializarea alimentelor, dar si produselor destinate celor mici iar preturile lor sunt extrem de bune. In plus, nu este nevoie sa va deplasati, comanda ajungand chiar la dumneavoastra acasa.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *