Firma care isi atrage clientii si colaboratorii prin cafeaua buna pe care o ofera

De cand am luat hotararea sa servim clientii si colaboratorii cu cafea Lavazza supercrema firma noastra a realizat beneficii cu 50% mai mari decat atunci cand le ofeream cafea ieftina si de calitate indoielinica, iar ei nu se mai intorceau.

Imi amintesc cum mi-am dat seama de importanta cafelei servite clientilor si oferite angajatilor la o discutie amicala pe care am avut-o cu un fost coleg de facultate, manager la o multinationala.

-Ai sa razi, dar stii cum imi triez eu colaboratorii? Dupa cafeaua pe care o ofera. Cine da oaspetelul sau sau angajatului o cafea ieftina si lipsita de gust nu are nici respect, nici potential. Eu am comandat atat expresoarele, cat si cafeaua Lavazza capsule.

La asta nu ma gandisem pana atunci si tinusem cont de ceea ce se votase in Consiliul de Administratie: sa cumparam atat pentru salariati, cat si pentru potentialii clienti cea mai ieftina cafea. Trei au fost motivele care m-au determinat sa convoc din nou Consiliul si sa pun pe ordinea de zi achizitiile de cafea pentru necesarul firmei:

-strambaturile angajatilor dupa ce luau cafeaua din incaperea pusa la dispozitie in acest scop. Unii veneau special cu cafeaua la sticla si beau ostentativ sa vedem ca nu se pot obisnui cu cea mai ieftina si arsa cafea din oras si mai bine le-am da mai putina, dar buna

-remarca inteligentului meu prieten conform caruia succesul unei firme depinde de cafeaua pe care aceasta o ofera vizitatorilor si salariatilor

-discutiile unei delegatii franceza dupa servirea cafelei, in franceza si in soapta, dar eu am inteles cand au spus ca nu poate exista ceva mai rau in materie de cafea care sa egaleze lichidul oribil pe care l-am servit noi.

In prezent colaboram cu Cafelim.ro si fiindca plasam comenzi de 400-1000 de lei, transportul este gratuit, toata lumea multumita si productivitatea si vanzarile in crestere.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *