Ce inseamna pentru mine o companie de succes

Marile companii de succes au in spate oameni puternici care au muncit mult pentru a le face sa ajunga cunoscute si apreciate de catre clienti. O astfel de companie este si compania Arabesque , o companie care a fost infiintata in 1994 si care comercializeaza materiale de construtii. Compania are peste 10.000 de clienti, clienti care apartin mai multor domenii de activitate. Daca vrei sa afli mai multe despre compania Arabesque, cauta Arabesque pe reteaua LinkedIn si afla tot ce te intereseaza.
Companiile de succes precum Arabesque m-au facut sa ma intreb cum reusesc unele companii sa fie de succes, iar altele nu. Iata ce are in viziunea mea o companie de succes:
• Oameni competenti
Pentru a ajunge sa insemni ceva intr-un anumit domeniu trebuie sa fii o persoana competenta din toate punctele de vedere. In spatele oricarei companii importante se ascunde un om cheie, un om care a venit cu o idee si a pus-o in practica, apoi le-a insuflat si celorlalti dorinta de a avea un business cunoscut.
• Produse/servicii de calitate
Cred ca extrem de importanta este calitatea produselor/serviciilor pe care le ofera o anumita companie. Nu poti ajunge sa ai o companie de succes din moment ce nu oferi produse/servicii de cea mai buna calitate. Doar asa vei atrage adevaratii clieni, clientii care renunta oricand la o alta companie in favoarea a ceea ce ofera compania ta.
• Respect fata de clienti
Respectul fata de clienti este foarte important. Eu personal nu revin in locuri in care nu am fost tratata cu respect. La fel se intampla si atunci cand folosesc magazinele online. Daca nu sunt tratata cu respect de catre persoanele care se afla in spatele site-ului, nu mai revin si a doua oara. Insa, respectul nu inseamna doar sa vorbesti frumos, ci si sa le oferi clientilor produse/servicii de calitate, dar si corectitudine in relatia cu ei.
• Investitii
In mod categoric nu poti ajunge sa ai o companie extrem de cunoscuta, o companie de succes daca nu investesti inainte. Investitiile vor da roade daca sunt facute in mod intelept si vei ajunge la rezultatul dorit.
Probabil daca intrebi de oamenii din spatele unei companii de succes vei afla si alte detalii importante, detalii legate de piata, investitori, competitie, etc. Eu astazi insa am vorbit din punctul de vedere al unei simple persoane care se intreaba ce inseamna succesul si ce inseamna pentru ea sa apeleze la o companie de succes.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *