Cea mai tare metoda de a inlocui iarna caloriferul

Vreau sa scap de calorifere deoarece platesc foarte mult. La noi in tara traiul este foarte scump asa   ca incerc sa gasesc metode pentru a scapa de platiile colosale care mi le cere statul. Asa ca mi-am cumparat un panou radiant cu ajutorul carora pot sa zic ca am scapat de o grija si in sfarsit pot   si eu sa stau in casa la caldura linistit.

Nu mai trebuie sad au bani multi pe toate prostiile ca sa imi   incalzesc casa. Acum le-am montat pe perete foarte usor si am in casa caldura de care aveam nevoie   pentru aceasta iarna. Nu mai dau bani la intretinere atat de multi si pot sa stau si eu imbracat mai lejer   prin casa. Se merita sa iti iei si tu astfel de panouri. Panourile radiante Heat-x sunt sisteme de incalzire   care lucreaza pe principiul radiatiei de caldura (unde infrarosii).

Acestea au un consum foarte scazut de   energie si ofera un climat placut in incapere. Conductorul de caldura il constituie fibra de carbon. Panoul   radiant Heat-x transforma energia electrica cu un randament de 97% in caldura. Acoperirea speciala a   suprafetei este optimizata pentru a realiza o cedare maxima a caldurii in gama lungimilor de unda situata   intre 2 si 20 µm.

Sistemele de incalzire prin panouri radiante se impun tot mai mult pe piata, datorita noii tehnologii care   se bazeaza pe radiatiile infrarosii, aceleasi prin intermediul carora Soarele incalzeste Terra. Fara nici o   exagerare, aceste panouri radiante aduc soarele în casa. Instalarea este mai mult decat facila, nu exista   tevi, calorifere, centrale sau alte asemenea accesorii.

You may also like...

1 Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *