O casa cu Gama Residence

Indiferent de vârsta pe care o avem ne creăm vise şi avem dorinţe specifice nouă. Când suntem mici ne dorim case, maşini şi haine pentru păpuşile noastre, cu cât creştem şi înaintam în vârstă începem să ne dorim alte lucruri. Spre exemplu: după vârsta de 20 de ani o să începem ne dorim o familie, o casă şi o maşină pentru noi. Apoi trecând de vârsta aceasta şi crescând şi mai mult ne dorim din nou aceste lucruri, numai că nu o să ni le mai dorim pentru noi ci pentru copii noştrii. Copii care vor trece şi ei prin aceste etape ale vieţii ca şi noi.

Ei bine se spune că dacă ai un cămin fericit, ai o viaţă fericită şi liniştită. Dar mai întâi de toate ai nevoie de o casă. O casă care să fie a ta şi să îţi ofere toată liniştea sufletească de care ai nevoie. Dar cum bine cred că ştii şi tu apartamentele sunt costisitoare şi poate că trebuie să munceşti ceva timp până când să reuşeşti să îţi achiziţionezi o locuinţă care să fie doar a ta. Cum să faci să obţii acest lucru mult mai repede? Simplu caută prin ofertele site-urilor care se ocupă de domeniul imobiliar, mai concis caută apartamentele pe care să le poţi cumpăra direct de la dezvoltator. Spre exemplu dezvoltatorul imobiliar:

Gama Residence are unele din cele mai bune oferte la locuinţe. Nu trebuie să mă crezi pe mine pe cuvânt dă click pe site-ul lor: Ansambluri Rezidentiale Berceni – Promotii) şi te vei convinge singur.

Dacă eşti interesat de ofertele la locuinţe din zona Popesti – Leordeni accesează cu încredere site-ul Vanzari de apartamente in Popesti-Leordeni s253036 şi caută oferta care îţi convine cel mai mult. Pe acest site poţi găsi garsoniere şi apartamente de diferite suprafeţe cu un design interior special şi de o calitate ridicată.

Cam aşa stă treaba în România, dar ştiţi cumva cu cât s-a vândut o proprietate în SUA? Nu? Păi hai să vă spun eu… cu 135 de milioane de dolari au vândut americanii o simplă proprietate. Ei bine această sumă a transformat-o în cea mai scumpă proprietate şcoală la vânzare în SUA. Pentru mai multe detalii sau poze cu proprietatea accesează link-ul următor: 135 milioane dolari, cea mai scumpă proprietate scoasă la vânzare în SUA (vezi foto)

You may also like...

2 Responses

  1. Marius spune:

    Locuinta noua este cea mai buna, dupa parerea mea, eu pentru asta as opta daca ar fi sa imi cumpar o casa.

  2. Iuliana spune:

    Foarte bun articol, multumesc pentru informatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *