Cele mai bune usi pentru casa

Se spune ca usa este fundatia oricarei locuinte si este prima care intampina musafirii poftiti sau mai putin poftiti. De aceea usa ramane un obiect nelipsit din orice locuinta, fie ca vorbim despre usi exterior, fie de cele pentru interior. Extrem de importanta este si calitatea usilor pe care le cumparam pentru locuinta noastra. O usa de calitate, in general, va prezenta mai multe aspecte care sa ii ateste rezistenta, dar si aspectul vizual palcut.

De exemplu, site-ul exclusivedoors.ro este exemplul perfect de unde cumparatorii pot achiziona usi bine realizate, de calitate nemteasca. Acestia detin o gama vasta de usi interior din lemn si sticla securizata, care se vor potrivi de minune in orice casa.

Exclusivedoors.ro sunt partenerii oficiali ai brand-ului nemtestesc GrautHoff, binecunoscuti pentru produsele lor de inalta calitate.

Personal, de cand am descoperit site-ul, am stat cu ochii pe toate categoriile lor de usi, in speranta ca voi ajunge sa cumpar si eu o usa de intrare. M-am gandit sa consult gama lor de usi metalice, deoarece usa metalica este cea mai buna din gama de usi exterior, mai ales daca preferi aspectul modern si siguranta sporita.

Exclusivedoors.ro detine o gama foarte mare din aceasta categorie, insa o singura usa mi-a captat atentia.

Modelul de usa metalica SL Hi-Tech 8005. Acest model de usa metalica anti-efractie este fabricata din otel galvanizat pentru a rezista impotriva ruginei si a semelor de deteriorare ce pot aparea datorita schimbarilor de temperatura.

Aceasta usa se deosebeste de restul produselor prin profile sudate si panourile decorative din aluminiu negru.

Usa beneficiaza de un sistem de inchidere centralizat SL 125, in 3 directii, cu bolturi de 14 mm, iar penetrarea tocului este de 25 mm.

Sistemul de blocare cu care este prevazuta broasca se numeste Superlock si fucntioneaza prin mecanismul de auto-blocare.

Acest model de usa este cu izolatie termica cu polistiren, insa la cererea cleintului se poate izola cu vata minerala sau spuma poliuretanica.

Are o izolatie termico-acustica fortificata si astfel nu vor exista pierderi de caldura, insa nici temperaturile de afara nu vor afecta interiorul locuintei.

Incuietoare este de tip Rimlock, imbunatatita cu 8 bolturi mobile plus 2 bolturi fixe in partea balamalelor.

Per total, aceasta usa este tot ce are nevoie o locuinta pentru a oferi un grad de siguranta si intimitate, care aduce conceptul de “privacy” la un alt nivel.

Chiar daca pretul nu este cel mai mic de pe piata, investitia merita fiecare banut, caci odata ce usa este ansamblata la intrare, se pot simti imediat efectele.

Aceasta usa este eficienta impotriva “ spargatorilor de case”, deoarece nu detine doar o singura incuietoare, ci 8, care nu se lasa usor sparte. Otelul galvanizat folosit la constructia usii este de cea mai buna calitate.

In final, aspectul deosebit pe care aceasta usa il detine, o va deosebi de de toate usile prezente in scara blocului sau de la casa.

Recomand, cu cea mai mare incredere, site-ul celor de la exclusivedoors.ro, deoarece nu ofera doar usi pentru , ci si o solutie pentru o viata mai sigura.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *