Reductoare de putere de cea mai buna calitate!

Un reductor este acel echipament mecanic special, realizat cu scopul de a reduce turatiile motoarelor electrice. Turatiile motoarelor electrice au nevoie sa fie reduse, in momentul in care turatiile sunt mult prea mari pentru anumite aplicatii la care sunt folosite.

Utilizarea acestor reductoare este esentiala si binevenita in tot ce inseamna aplicatii industriala, deoarece nu vei mai avea nevoie de multe motoare electrice de diferite puteri, cu reductorul putand utiliza si un motor puternic atat la turatii mari cat si la turatii mici. Un alt beneficiu al utilizarii reductorului pentru scaderea turatiilor motoarelor electrice, il reprezinta cresterea cuplului. Un reductor este folosit preponderent la carme, mecanisme de directie auto dar si dispozitive de ridicare si laminoare.

Mecha Tech este unul dintre cei mai importanti distribuitori de astfel de reductoare de putere, acestea fiind disponibile pe site-ul Ci.ro, alaturi de multe alte unelte si echipamente ce nu trebuie sa lipseasca din fabrici.

Aici vei gasi cele mai bune solutii in materie de reductoare de putere, la preturi foarte avantajoase si cel mai important, de calitate. Orice proces tehnologic are nevoie de utilaje de calitate si profesionale, astfel in cat produsul final sa poata indeplinii anumite standarde de calitate iar ca in cazul reductoarelor comercializate de Mecha Tech prin intermediul Ci.ro, durabilitatea si performantele sunt pe primul loc.

Acestea sunt disponibile in 9 marimi de reductoare cilindro-conice in 2 trepte si 8 marimi de reductoare in 3 trepte. Exista trei metode de cuplare la intrare si anume: ax de intrare, motoreductor compact si motoreductor modular cuplaj.

Pe Ci.ro, in materie de reductoare veti putea gasi urmatoarele subcategorii de echipamente mecanice:

 • Motoare electrice
 • Convertizoare de frecventa
 • Variatoare de turatie mecanice
 • Variatoare cu fulii
 • Reductoare melcate
 • Reductoare coaxiale
 • Reductoare cilindro-conice
 • Reductoare cu axe paralele
 • Reductoare conice
 • Reductoare pendulare
 • Reductoare planetare

Pe langa reductoarele de putere, pe site-ul Ci.ro gama de produse este imparita in urmatoarele: motoreductoare, transmisii, SNEC, elevatoare, vibrare, materiale tehnice, conveioare.

Pentru oricare dintre aceste solutii de echipamente mecanice, Mecha Tech va sta la dispozitie prin Ci.ro, cu produse de inalta calitate si solutii personalizate pentru fiecare client in parte, astfel incat toti cei care doresc achizitionarea unui produs sa beneficieze de cel mai bun tratament.

Fiecare categorie si produs in parte are atasata si o descriere plus date tehnice, astfel incat sa puteti fi siguri ca produsele de care aveti nevoie si pe care umeaza sa le comandati, sa fie exact conform nevoilor dumneavoastra. Pentru orice nelamurire ii puteti contacta pe acestia cu toata increderea si cu siguranta veti primi raspunsul corect pentru fiecare intrebare.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *