Cine monteaza aer conditionat la urgenta

E jale mare la noi in casa! Toata ziua a batut soarele in dormitor, iar sotia mea a facut insolatie. O doare capul ingrozitor si este gata sa faca atac de panica gandindu-se la faptul ca nu vom putea sa dormim de caldura pentru a nu stiu cata noapte.
-Stii, cand eram sanatoasa, imi era mai usor, dar acum nu mai pot de durere de cap!
Am ingrijit-o cu dragoste: ceai de menta rece cu lamaie, comprese reci pe locul dureros, analgezic pisat ca la bebelusi sa nu-i faca rau la stomac. Era ora 20, cand i-am spus ca ma duc sa cumpar un aparat de aer conditionat din supermarketul aflat la 2 kilometri distanta de casa noastra. In parcarea blocului mirosea a ceai de tei, asa era de cald. Teiul inflorit parca fusese facut ceai de temperatura infernala.
Stiam ca inchid la 22 si m-am gandit ca punand cutia cu aparatul in camera nu ca va face racoare, dar ii va schimba starea de spirit sotiei mele. Am primit factura, certificatul de garantie si inainte de iesirea din magazin m-a oprit unul dintre vanzatori:
-Sa nu credeti ca vreau sa ma bag in problemele dumneavostra, dar vreau sa va informez cine se ocupa de montaj aer conditionat la urgenta, am vrut sa spun pana la ora 24!
Mi-a intins un petec de hartie pe care notase: „Bazarka.ro, firma serioasa care repara frigidere, monteaza aparate de aer conditionat si le repara. Lucreaza toata saptamana intre orele 9-24 si garanteaza piesele de schimb si manopera 2 ani. Datele de contact sunt: numere de telefon 763.658.041 sau 0766.252.316 si adresa de mail contact@bazarka.ro.”
In parcarea luminata am sunat, desi m-am gandit ca ar fi prea frumos sa cumpar aparatul de ar conditionat la o ora asa de tarzie si sa fie montat in aceeasi seara. Erau in asteptare, pregatiti sa dea curs cererii celui care are nevoie de interventia lor. Le-am comunicat adresa si am fixat o ora de intalnire in fata blocului. Am prins un blocaj in trafic si am intarziat putin, dar am fost incantat sa le vad masina. Sosisera inaintea mea si se pregateau sa ma sune.
Dupa ce am facut cunostinta, am intrebat daca au nevoie de consumabile sau de ceva anume sa ma duc sa cumpar cat mai este deschis. Mi-au spus ca vin cu tot ceea ce le este necesar, clientii trebuie sa fie linistiti in aceasta privinta.
Harnica echipa a trecut rapid la treaba. In miscarile sigure, dar si fin executate, sa nu strice peretele si sa murdareasca, se vedea experienta si profesionalismul.
In mai putin de 30 de minute aerul conditionat era functional, iar sotia mea se afla in culmea fericirii. Durerea de cap i-a trecut de indata ce valul de racoare a patruns in camera.
In timp ce executau montajul au primit un alt telefon. Se facuse ora 23, dar unei cofetarii din zona noastra i se stricase combina frigorifica, iar proprietarul fusese atentionat prin mobil (era o combina frigorifica smart) si si-au strans lucrurile in graba sa rezolve si urgenta aceea.
Tarifele lor sunt printre cele mai mici de pe piata, in ciuda faptului ca ar trebui sa perceapa comision de serviabilitate, taxa de urgenta si sporuri de sarbatori si de ore tarzii.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *