Contact-artist.ro asigura muzica de calitate premium la evenimente

Merg la multe evenimente si constat ca la unele, organizatorii isi arata respectul pe deplin fata de spectatori, in timp ce la altele se merge pe umplutura, costuri minime, promovarea necunoscutilor.

Alcatuirea unui program exclusiv cu diletanti si costuri zero nu este scuzabila nici in cazul unor concerte cu intrare libera. Si acolo oamenii vin sa vada si sa asculte vedete adevarate, cum ar fi Inna, Andra, Delia, Bendeac ca prezentator si actor de comedie, Smiley.

Admit faptul ca la zilele unui oras sau al unei comune trebuie sa i se faca loc si tanarului talentat care locuieste acolo ca sa fie promovat, dar si ca un prilej de mandrie pentru asezarea respectiva, dar selectia trebuie sa fie foarte riguroasa.

Cei mai buni artisti evenimente se pot programa de pe site-ul Contact-artist.ro, prin intermediul impresarilor.

 

Imi place ca se pot programa pentru zilele orasului sau concerte si solisti de muzica usoara romaneasca, dar si vedete internationale, plus prezentatori cu umor, actori si magicieni.

Un program artistic variat si de calitate premium poate fi pus la punct cu ajutorul impresarului atent si vigilent care face programarile cu responsabilitate si stabileste un pret corect atat pentru evenimantele personale, cat si pentre cele oficiale.

Orice concert la care canta Andra va avea un succes remarcabil deoarece:
-are una dintre cele mai bune voci din Romania
-este o solista cu experienta si acest lucru se vede in alegerea repertoriului, prezenta scenica, capacitatea de a oferi un recital prelungit, costumele, magnetizarea atentiei si simpatiei publicului.
-interpreteaza cu acelasi talent si muzica usoara (slagarele pe care le fredoneaza toata lumea din repertoriul personal), dar si muzica de petrecere si muzica populara cu mesaj.
Si Delia trebuie invitata la evenimentele cu pretentii, fiindca:
-este si frumoasa si talentata, iar publicul o apreciaza mult
-are multe cantece de suflet pe care lumea doreste sa le asculte mereu
-vocea inconfundabila.
-este o solista de valoare, care nu a uitat de unde a plecat
-este populara si raspunde cererilor decente ale spectatorilor (de a face poze cu ei, de a reinterpreta o melodie, de a-si prelungi spectacolul).

La moda sunt si Smiley si Inna, iar spectatorii doresc sa asculte pe viu piesele care se dau zilnic la radio si pe care le fredoneaza sau le fluiera in timp ce le asculta.

Daca as organiza zilele unui oras, as aduce o nota de originalitate spectacolului, prin urmatoarele strategii:
-l-as programa si pe Bendeac, sa prezinte si sa spuna glume si bancuri de calitate
-as aduce si un magician, sa nuantez spectacolul.
-as aloca o mare parte din buget catre spectacol, aducand vedete apreciate de intreaga tara.

In concluzie, indiferent ce eveniment ati organiza, nu va zgarciti, cand faceti lista artistilor pe care ii veti solicita sa sustina spectacolul!
Ei reprezinta adevarata hrana pentru sufletele noastre, de aceea merita sa se bucure de munca lor si de emotiile pe care le au pe scena, desi nu le arata, printr-un onorariu decent. In spatele prestatiei lor fara cusur stau zeci de ore de repetitie, stres, nopti nedormite, alergatura dintr-un loc in altul.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *