Lasa sentimentele de vinovatie la cabinet psihologic Bucuresti!

Esta atat de usor sa fim fericiti sau in cazul in care termenul ni se pare pretentios, sa fim linistiti! De ce sufera oamenii, desi au de toate, efortul fizic este inlocuit de catre masini sau roboti, gradul de confort al locuintelor este in continua crestere?
Fiindca nu stiu sa isi managerieze emotiile, fobiile, obsesiile si sentimentul ca se fac vinovati de toate nedreptatile care se petrec in jurul lor! Evenimente nefericite din copilarie le ranesc stima de sine si ii fac sa se teama ca produc suferinta in jurul lor. Asa, starea de anormalitate se amplifica, iar oamenilor cu anomalii sufletesti le este frica sa mai actioneze sau sa apara in public sa nu se intample ceva rau.
Nu suntem vinovati ca se defecteaza un computer, cand mergem in vizita la cineva, cu toate ca am auzit superstitiosi spunand ca in momentul in care vin le ei o anumita persoana, totul le merge rau si li se strica frigiderul sau televizorul.
Toate aceste indoieli irationale, temeri si vinovatii induse impun o programare la cabinet psihologic Bucuresti locul in care vom avea parte de aceste uimitoare experiente:

-vom fi ascultati de cineva care sub nicio forma nu va spune altcuiva ceea ce aude de la noi. Este benefic sa ne usuram sufletele din cand in cand si este minunat sa stim ca ascultatorul nostru nu va spune celor care ne cunosc problemele noastre. Multi se confeseaza colegilor de munca pe care ii considera si prieteni, dar cand intervine o cearta acestia divulga in gura mare secretul.
-vom fi ajutati sa intelegem si sa acceptam viata asa cum este. Psihologul priceput ne cosntientizeaza asupra faptului ca nu suntem supraoameni, ca anumite greseli sunt admise, ca avem dreptul sa refuzam si sa spunem:”NU!”
-nu ne vom simti singuri si coplesiti in fata problemelor vietii, fiindca o persoana cu experienta, cunostintele necesare si empatie este alaturi de noi si ne ajuta sa depasim momentele dificile.
-iesim din casa, din cercul vicios, din inchistare, ne deschidem catre lume, capatam incredere.
-psihoterapia este ajutata de medicamente, cand situatia impune.
Oamenii strang in suflet multe amaraciuni de-a lungul vietii, iar un bun psiholog stie sa il invete sa le scoata pe rand din minte. Florentina Matreata are rezultate de exceptie cu pacientii sai, de aceea va recomand sa va faceti programare la acest specialist onest care are in palmares multe cursuri de formare.
Empatica si studioasa, ea este la curent cu tot ce apare nou in domeniul psihologiei. La orice semn de imbolnavire sufleteasca, programeaza-te la psiholog!

De acasa, de pe un dispozitiv conectat la internet puteti sa va programati la psihoterapie si sa fiti siguri ca veti scapa de toata apasarea sufleteasca producatoare de disconfort, care v-a adus acolo!
Legat de sentimentul de vinovatie autoindus, iata ce a declarant H.L, o fosta pacienta de-a Florentinei Matreata:”Daca spargeam o cana nu mai puteam dormi toata noaptea. Psihologul m-a ajuta sa imi amintesc cum ascundeam cioburile in copilarie, fiindca de cate ori spargeam ceva eram batatuta cu nuiaua si pedepsita mai multe zile la rand. In prezent m-am eliberat de toata vinovatia care ma coplesea si duc o viata normala si linistita datorita psihologului Florentina Matreata.”

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *