Unde gasesti apartament cu loc de parcare si bucatarie complet utilata

Un om care are nevoie imperioasa de o locuinta in Bucuresti, pierde din vedere multe lucruri importante din dorinta de a se vedea intr-o casa.
Fie ca omite aspecte importante, fie ca nu cauta unde trebuie si nu are de ales, el este nevoit sa isi coboare mult stadardele, fiindca nu este suficient informat. In mod sigur ca nu a auzit de Bucharest apartments.

Stiu oameni care stau in Drumul Taberei si lucreaza la Piata Presei Libere sau locuiesc in Unirii si fac naveta in Titan pierzand enorm de mult timp pe drum. Cu ajutorul paltformei Tudorestates.ro se poate cumpara sau inchiria locuinta care sa corespunda 100% criteriilor tale si sa fie la 10 minute de mers pe jos fata de locul in care lucrezi.

De ce este bine sa stai atat de aproape de locul de munca? Pot fi greve la metrou sau ale altor mijloace de transport in comun si nu iti convine sa scoti pe o ploaie inghetata masina din garaj sa te duci cu ea la munca.
Zapada poate fi atat de mare, incat nu poti sa ajungi decat pe jos la birou. Iata de ce te sfatuiesc sa intri pe platforma Tudorestates.ro si sa folosesti filtrul de cautare sa gasesti un apartament cat mai aproape de serviciu.

Conteaza la fel de mult sa alegi imobilul care iti place mai mult: blocul, daca nu ai nimic impotriva traiului la comun si o casa sau o vila, daca iti place sa te autogospodaresti si sa nu te intalnesti toata ziua cu vecinii pe scara si sa nu auzi zgomot de la cei care stau deasupra.
Blocul te scuteste de reparat singur acoperisul sau holurile, dar in cazul unei explozii puternice, daca te afli in raza acesteia poti sa fii ranit si lucrurile si peretii sa iti fie distruse.

La bloc nu poti sa asculti muzica sau sa vizionezi filme cu sonorul tare pana tarziu, ci trebuie sa te cenzurezi mereu.
In cazul in care ai masina, nu o lasa la cine nu stiu, sa fie omul obligat sa iti pastreze tie masina, ci cauta apartament cu loc de parcare! Vezi ca apartamentele luxoase din vile au si bucatarii utilate cu tot ceea ce ai nevoie, dar si garaje in care va incapea si masina ta.

Pana nu te decizi sa te asezi definitiv la casa ta, nu iti cumpara mobila sau electrocasnice! Hai sa zicem un televizor, vesela si dispozitive cum ar fi: telefoane mobile, tablete si laptop. Nu are sens sa te muti cu frigiderul prin tot Bucurestiul pana se deterioreaza, cand sunt apartamente de inchiriat care iti dau bucatariile cu tot ceea ce ai nevoie, sa intri sa gatesti, sa asezi masa si sa stati impreuna la pranz sau la cina.

In cazul in care ai copii care merg la scoala, verifica daca este si scoala in apropiere ca serviciul tau. Este excelent ca toate sa se afle in drumul tau si aproape-aproape: scoala, piata, un mall, bancile si posta.
Platforma de care ti-am amintit nu numai ca iti gaseste casa de care ai nevoie, ci te si invata ce criterii sa aplici ca sa traiesti linistit si sa ai maximum de confort.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *