Cum slabim ?

De cand vine vara tot aud discutii d-ale prietenilor ca s-au ingrasat de cand se tot joaca pe calculator. Si nu le este ca s-au ingrasat, ca ei sunt intr-un continuu proces de ingrasare din iarna, cand tot stateau pe scaun si se jucau, doar ca acum daca a venit vara si toata lumea merge la strand, vor si ei. Ba chiar vor sa ajunga si la plaja, la mare, cum este tot tineretul. Insa, le este rusine pentru ca sunt grasi. Si o sa le spun lucrurilor pe nume pentur ca asta este adevarul.

Gerlinea-SummerAD-Buzzstore-BannerHomepage (1)

Si ei nu fac nimic ca sa slabeasca. Ba mai mult decat atat, continua sa se joace, sa stea in casa si sa manance tot felul de mancaruri de la fast-food. Lucru care este total gresit pentru ca nu in acest ritm slabesti. Slabesti doar in ritmul Gerlinea pentru ca de asta si ei au un motto foarte interesant, si anume: Slăbesc şi îmi menţin greutatea, echilibrez o masă sau compensez un exces cu o soluţie simplă, uşor de adaptat stilului meu de viaţă, sigură şi eficientă!

Gerlinea-SummerAD-Packshot

Iar pentru acest lucru, cei de la Gerlinea.ro s-au gandit sa ofere niste batoane foarte interesante care sa compenseze mesele copioase. Astfel, m-am gandit sa le spun si sa le recomand acest produse pentru ca este nevoie de ele si pentru ca trebuie sa mai slabeasca si ei. Iar acum, daca tot vor sa slabeasca aceasta este calea ideala pentru a incepe. Le-am spus de la inceput ca ei pot sa stea in fata calculatorului si sa manance acele batoane pentru ca o sa inceapa sa slabeasca. Sunt foarte eficiente, deci nu mai este nevoie sa mai faca absolut nimic. Isi pot vedea linistiti de programul lor, pot sa mearga oriunde si sa-si ia batonul de la Gerlinea cu ei. Rezolva Gerlinea totul!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *